J. Del Campo, C. Nguyen-The
págs. 2066-2071
Brine Ingredients Alter the Immunoassay of Lactate Dehydrogenase Isozyme 5 in Beef
D. R. Miller, J. F. Prochaska, J. T. Keeton
págs. 2072-2075
J. T. Keeton, D. R. Miller
págs. 2076-2079
Modeling the Yeast Growth-Cycle in a Model Wine System
M. A. Del Nobile
págs. 2080-2085
E. P. Cuesta-Alonso
págs. 2086-2089
S. E. Gilliland, K. A. McComas
págs. 2090-2095
José Luis Aleixandre Benavente, Salvador Genovés, J. V. Gil, P. Manzanares
págs. 2096-2101
Quality Evaluation of Pinto Beans and Green Beans Canned in Two Large Reusable Containers
W. G. McGlynn
págs. 2102-2106
C.-F. Hwang, S.-D. Lin
págs. 2107-2110
D. Rodrigo, José Ignacio Arranz Barriga
págs. 2111-2116
Comparison of Antioxidant Activities of Isoflavones from Kudzu Root (Pueraria lobata Ohwi)
H.-Y. Fu, M. Jun
págs. 2117-2122
A. M. B. Rora
págs. 2123-2128
R. Wegmuller, M. B. Zimmermann
págs. 2129-2135
Ascorbic Acid Fortification Reduces Anthocyanins in Extruded Blueberry-Corn Cereals
M. P. Dougherty, A. Chaovanalikit
págs. 2136-2140
págs. 2141-2145
Occurrence and Preclusion of Terpene Chlorohydrins in Citrus Essential Oils
R. M. Goodrich, R. J. Braddock, E. R. Weiss
págs. 2146-2149
Temporal Release of Flavor Compounds from Low-fat and High-fat Ice Cream During Eating
H. Heymann, S.-J. Chung, I. U. Grun
págs. 2150-2156
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados