págs. 3-10
The future of dairy products in the Mediterranean market:: specialties or commodities?
págs. 11-20
Pale meat from young ruminants in the Mediterranean: Diversity and common traits. Implications for trade
págs. 21-26
The role of livestock typical Mediterranean products in sustainable rural development: the case of small ruminant herdings in less favoured mountainous areas of Southeastern Spain
págs. 27-39
Annual legume species for the improvement of pastures
N.M. Simões, M.S. Pereira, A. Quintas, A.M. Barradas, C. Vicente, C.C Belo, M.M.Tavares de Sousa
págs. 43-49
págs. 51-61
págs. 63-71
págs. 73-82
págs. 83-89
págs. 91-98
págs. 99-112
págs. 113-123
págs. 155-166
págs. 127-135
págs. 137-144
Local breeds and genetic improvement
G. Gandini, R. Rizzi, A. Bagnato, A. Montironi, F. Panzitta, F. Pizzi, A. Stella, G. Pagnacco
págs. 145-150
págs. 151-154
págs. 167-176
Evolution of production system of Iberian pigs in Spain
Argimiro Daza Andrada, J. Ruiz, Ana Isabel Rey Muñoz, Alvaro Olivares Moreno, Clemente J. López Bote
págs. 177-184
págs. 185-196
págs. 197-204
M.T. Farran, C. Kayouli Kayouli, A. Soukehal, R. Metzger, M.L. Hayek, I. Nahhal, Z. Jaber, N. Fahd, V.M. Ashkarian
págs. 205-212
págs. 215-220
págs. 221-230
Discrimination of production system and origin of animal products using chemical markers
R.J.B. Bessa, S.P. Alves, R. Figueiredo, A. Teixeira, A. Rodrigues, A. Janeiro, M.C. Costa, J. Santos Silva, J.A.M. Prates
págs. 231-240
págs. 241-247
págs. 249-254
Milk yield and composition in Sarda goats and their relations across lactations
G.M. Vacca, V. Carcangiu, M. Porqueddu, M.L. Dettori, P.P. Bini
págs. 255-260
págs. 261-266
págs. 267-272
págs. 273-278
Technical-economic characterization of dehesa farms using cluster analysis
P. Gaspar, F.J. Mesías, M. Martín, M. Escribano, A. Rodríguez, F. Pulido
págs. 279-282
págs. 283-287
págs. 289-294
Rumen-protected amino acids in diets for lactating buffaloes
A.M. Kholif, M.A. El Ashry, H.M. El Sayed, H.A. El Alamy, T.A. Aly
págs. 295-300
págs. 301-305
págs. 307-312
págs. 313-318
Effect of the stocking rate on economic indicators of dehesa’s cattle farms
P. Gaspar, A. Rodríguez de Ledesma, M. Martin, M. Escribano, F.J. Mesías, F. Pulido
págs. 319-322
Besnoitia besnoiti impact on fertility of cattle exploited in Mediterranean pastures (Alentejo)
H. Cortes, J. Chagas Silva, M.C. Baptista, R.M. Pereira, A. Leitão, A.E.M. Horta, M.I. Vasques, J.P. Barbas, C.C. Marques
págs. 323-329
C.C. Marques, J.P. Barbas, M.C. Baptista, C. Cannas Serra, M.I. Vasques, R.M. Pereira, S. Cavaco Gonçalves, A.E.M. Horta
págs. 331-336
J.P. Barbas, C.C. Marques, M.C. Baptista, M.I. Vasques, R.M. Pereira, S. Cavaco Gonçalves, R.M. Mascarenhas, N. Poulin, Y. Cognie, A.E.M. Horta
págs. 337-342
M.I. Vasques, S. Cavaco Gonçalves, C.C. Marques, J.P. Barbas, M.C. Baptista, T.P. Cunha, A.E.M. Horta
págs. 343-348
págs. 349-354
págs. 355-360
págs. 361-366
págs. 367-372
C stable isotope for the authentication of lamb meat
A. Janeiro, L. Ramalho, B. Henriques, A. Teixeira, C. Costa, M.J.M. Curto, J. Santos Silva, R. Bessa
págs. 373-376
J. Santos Silva, A. Esteves, N. Alexandre, S. Alves, A.P. Portugal, I.A. Mendes, M. Silva Pereira, M. Vacas de Carvalho, R.J.B. Bessa
págs. 377-384
Characterization of collagen and fatty acid composition of “Carne Mirandesa PDO” veal
L. Galvão, O.C. Moreira, R.J.B. Bessa, S.P. Alves, F. Sousa, J. Ramalho Ribeiro, V. Alves
págs. 385-388
págs. 391-394
págs. 395-397
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados