Instituciones
Periodo de publicación recogido
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Enrique Martínez Martínez, Reynaldo de la Cruz Quiroz, Daniela González de la Garza, Andrés García Cortés, Gerardo Fernandez Villanueva, Fabian Fagotti, J.Antonio Torres
CyTA: Journal of food, ISSN 1947-6337, ISSN-e 1947-6345, Vol. 21, Nº. 1, 2023, págs. 64-71
Survival of Clostridium difficile spores at low water activity
Kai Deng, Prabhat K. Talukdar, Mahfuzur R. Sarker, Daniel Paredes-Sabja, J.Antonio Torres
Food microbiology, ISSN 0740-0020, Vol. 65 (August), 2017, págs. 274-278
A Gompertz Model Approach to Microbial Inactivation Kinetics by High‐Pressure Processing (HPP): Model Selection and Experimental Validation
Vinicio Serment‐Moreno, Claudio Fuentes, J.Antonio Torres, Rachelle Woods
Journal of food science, ISSN 0022-1147, Vol. 82, Nº 8, 2017, págs. 1885-1891
Benefits and limitations of food processing by high-pressure technologies: effects on functional compounds and abiotic contaminants
Zamantha Escobedo Avellaneda, Mirian Pateiro Moure, Nattaporn Chotyakul, J.Antonio Torres, J. Welti Chanes, Concepción Pérez Lamela
CyTA: Journal of food, ISSN 1947-6337, ISSN-e 1947-6345, Vol. 9, Nº. 4, 2011, págs. 351-364
G. Velázquez, P. Miranda Luna, G. López Echevarría, Manuel Vázquez Vázquez, J.Antonio Torres, José A Ramírez-de León
Ciencia y tecnología alimentaria: Revista de la Asociación de Licenciados en Ciencia y Tecnología de los Alimentos de Galicia, ISSN 1135-8122, Vol. 5, Nº. 5, 2007, págs. 340-345
Efectos de la fuerza iónica y el ph sobre los termogramas ópticos de la seroalbúmina bovina (BSA)
T. Kongraksawech, P. Vázquez Landaverde, J. Huerta Ruelas, J.Antonio Torres
Ciencia y tecnología alimentaria: Revista de la Asociación de Licenciados en Ciencia y Tecnología de los Alimentos de Galicia, ISSN 1135-8122, Vol. 5, Nº. 4, 2007, págs. 259-264
Aplicaciones del procesado de alimentos por alta presión.
G. Velázquez, Patricia Vázquez Chas, Manuel Vázquez Vázquez, J.Antonio Torres
Ciencia y tecnología alimentaria: Revista de la Asociación de Licenciados en Ciencia y Tecnología de los Alimentos de Galicia, ISSN 1135-8122, Vol. 4, Nº. 5, 2005, págs. 343-352
Avances en el procesado de alimentos por alta presión.
G. Velázquez, Patricia Vázquez Chas, Manuel Vázquez Vázquez, J.Antonio Torres
Ciencia y tecnología alimentaria: Revista de la Asociación de Licenciados en Ciencia y Tecnología de los Alimentos de Galicia, ISSN 1135-8122, Vol. 4, Nº. 5, 2005, págs. 353-367
Crecimiento microbiano en productos cárnicos refrigerados
J. Tirado, D. Paredes, G. Velázquez, J.Antonio Torres
Ciencia y tecnología alimentaria: Revista de la Asociación de Licenciados en Ciencia y Tecnología de los Alimentos de Galicia, ISSN 1135-8122, Vol. 5, Nº. 1, 2005, págs. 66-76
Moderately High Hydrostatic Pressure Processing to Reduce Production Costs of Shredded Cheese: Microstructure, Texture, and Sensory Properties of Shredded Milled Curd Cheddar
Jazmin Serrano, Gonzalo Velazquez, Kannapon Lopetcharat, J. A. Ramirez, J.Antonio Torres
Journal of food science, ISSN 0022-1147, Vol. 70, Nº 4, 2005
Claudia Andrea Romero Bastida, M. O. Martin Polo, G. Velázquez, J.Antonio Torres
Ciencia y tecnología alimentaria: Revista de la Asociación de Licenciados en Ciencia y Tecnología de los Alimentos de Galicia, ISSN 1135-8122, Vol. 4, Nº. 4, 2004, págs. 251-256
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