G. M. Sapers, D. O. Ukuku, V. Pilizota
págs. 432-437
A. M. Calvo, A. Gunterus, L. V. Roze
págs. 438-447
B. McEwen, C. Poppe, C. Larkin, B. McNab
págs. 448-455
Attachment of Listeria monocytogenes on Ready-to-Eat Meats
J. S. Dickson, S. C. C. Foong
págs. 456-462
M. Kubaczka, J.-M. Membre
págs. 463-469
A. F. Mendonca
págs. 470-474
págs. 475-479
K. D. Cooksey, K. J. K. Getty, N. B. Franklin
págs. 480-485
G. P. Schamberger, F. Diez-Gonzalez
págs. 486-492
Thermal Lethality of Salmonella in Chicken Leg Quarters Processed via an Air/Steam Impingement Oven
K. H. Driscoll, R. Y. Murphy
págs. 493-498
Inhibitory Activity of Essential Oils of Garlic and Onion against Bacteria and Yeasts
K. H. Kyung, Y. S. Kim, J. W. Kim
págs. 499-504
Pressure Inactivation Kinetics of Phage Lambda cl 857
R. D. Joerger, H. Chen, D. H. Kingsley
págs. 505-511
A. Bermudez-Millan, R. Perez-Escamilla
págs. 512-516
Survival of Cryptosporidium parvum Oocysts after Prolonged Exposure to Still Natural Mineral Waters
R. A. B. Nichols
págs. 517-523
R. A. B. Nichols
págs. 524-532
págs. 533-535
B. H. Bluhm, M. A. Cousin, C. P. Woloshuk
págs. 536-543
Y.-H. P. Hsieh, R. C. Bridgman, F.-C. Chen
págs. 544-549
Real-Time PCR Detection of Ruminant DNA
L. Mendoza-Romero, E. L. C. Verkaar
págs. 550-554
A. L. Craigmill, R. E. Baynes, R. Gehring
págs. 555-560
X. Fan, Kimberly J. B. Sokorai, D. W. Thayer
págs. 561-566
págs. 567-573
M. Islam, Michael P. Doyle, J. Morgan
págs. 574-578
P. D. Mies, B. R. Covington
págs. 579-582
E. D. Berry, G. A. Barkocy-Gallagher
págs. 583-590
A. J. Scouten, L. R. Beuchat
págs. 591-595
D. J. Fitzgerald, N. A. Olasupo
págs. 596-600
R. Cegielska-Radziejewska
págs. 601-606
págs. 607-609
A PCR Assay for Detection of Acetic Acid-Tolerant Lactic Acid Bacteria in Acidic Food Products
A. Matsumura, S. Nakano
págs. 610-615
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados