págs. 471-478
Determination of several potential virulence factors in Vibrio spp. isolated from sea water
W. Baffone, E. Vittoria, B. Citterio, A. Pianetti, A. Casaroli
págs. 479-488
Effectiveness of CO~2 and Nisaplin on increasing shelf-life of fresh pizza
L. Pastoriza, J. J. R. Herrera, M. Bernardez, M. L. Cabo
págs. 489-498
págs. 499-510
S. Vankeirsbilck, Mieke Uyttendaele
págs. 511-520
págs. 521-530
J.-M. Membre, M. Kubaczka
págs. 531-538
págs. 539-546
págs. 547-554
Rosa Capita González, Carlos Alonso Calleja, Miguel Prieto Maradona, María del Camino García Fernández, Benito Moreno García
págs. 555-564
A. Govaris, K. Papatheodorou, P. Koidis
págs. 565-570
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados