Factors influencing the quality of wheat sourdough processes, and the use of chemometrics in quality assessment
M. A. Martínez-Anaya
págs. 469-495
Abscisic acid effects on ethylene production and respiration rates in detached apple fruits at differnt stages of development
C. Buesa, M. Domínguez, Miquel Vendrell
págs. 495-506
Protein electrophoretic pattern and breadmaking performance of wheat bread doughs and bread started with pure and associated cultures of yeast and lactic bacteria
Concepción Collar, A.F. Mascarós
págs. 507-526
Influencia de la concentración, del pH y de la presencia de sal en el comportamiento reológico de disoluciones acuosas de derivados de celulosa
L. Durán, L. Pareja, M. V. Pastor, Elvira Costell Ibáñez
págs. 527-539
La Rioja honey composition
C. Pérez, Mario Sanz Elorza, A. Herrera, Susana Sanz Cervera, T. Juan
págs. 540-552
Almidones modificados (hidrolizados, oxidados y acetilados) obtenidos a partir del almidón nativo de malanga ("Xanthosoma violaceum)
E. Escobar Espinosa, F. Pereira Pacheco, G. Nieto López
págs. 553-564
Variación en el contenido de fibra dietética del guisante ("Pisum sativum") en función de la variedad, tamaño y método analítico
F. Rincón, María Jesús Periago Gastón, Gaspar Francisco Ros Berruezo, H. N. Englyst
págs. 565-575
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