Hédia Manai, I. Oueslati, Faouzia Mahjoub Haddada, Douja Daoud, J. Sánchez, E. Osorio, Mokhtar Zarrouk
págs. 5-13
Health Benefits of using red palm oil in deep-frying potatoes: low acrolein emissions and high intake of carotenoids
Antonio J. Andreu Sevilla, A. Hartmann, Francisco Burló Carbonell, N. Poquet, Ángel Antonio Carbonell Barrachina
págs. 15-22
Quality of rea sweet pepper fruit treated with 1-MCP during a simulated post-harvest handling chain
Juan Pablo Fernández Trujillo, J. M. Serrano, José Alfredo Martínez Hernández
págs. 23-30
págs. 31-40
págs. 41-46
Characterization of spanish tomatoes using aroma composition and discriminant analysis
Aranzazu Alonso Sanchís, R. García-Aliaga, Santiago García Martínez, Juan José Ruiz Martínez, Ángel Antonio Carbonell Barrachina
págs. 47-55
págs. 57-63
Asunción Amorós Marco, María Teresa Pretel Pretel, María Soledad Almansa Pascual de Riquelme, María Ángeles Botella Marrero, Pedro Javier Zapata Coll, María Serrano Mula
págs. 65-72
págs. 73-78
Breadmaking performance and keeping behavior of cocoa-soluble fiber-enriched wheat breads
Concepción Collar, Cristina M. Rosell, Begoña Muguerza Marquínez, L. Moulay
págs. 79-87
págs. 89-95
págs. 97-105
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados