"Capsicum" and mycotoxin contamination: state of the art in a global context
L. Santos, Sonia Marín Sillué, Vicente Sanchís Almenar, Antonio J. Ramos Girona
págs. 5-20
págs. 21-27
págs. 29-37
págs. 39-46
págs. 47-55
Effect of nut paste enrichment on wheat dough rheology and bread volume
Manuel R. Gómez Ariza, Bonastre Oliete Mayorga, P.A. Caballero, Felicidad Ronda Balbás, Carlos A. Blanco Fuentes
págs. 57-65
Improvement in the production of smoked trout fillets ("Salmo gairdnerii") steamed with liquid smoke
D. Dimitriadou, Anastasios Zotos, D. Petridis, K.D.A. Taylor
págs. 67-77
págs. 79-86
págs. 87-94
Asunción Amorós Marco, María Teresa Pretel Pretel, Pedro Javier Zapata Coll, María Ángeles Botella Marrero, Félix Romojaro Almela
págs. 95-103
págs. 105-113
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados