pág. 255
Detection of Escherichia coli O157 in bovine meat products in northern Italy
Paola Quaglio, Alfredo Caprioli, Rossella Sacchetti, Serena Stampi, Giovanna De Luca, Franca Zanetti
págs. 257-262
E. Notebaert, J. Debevere, K. Neyts, H. Vanderswalmen, Mieke Uyttendaele
págs. 263-271
Rhys J. Jones
págs. 273-282
Christophe C. Lacroix, Louis Grignon, Ismail Fliss, Ehab E. Kheadr, Carl Turcotte
págs. 283-293
Effect of iron limitation on the growth and cytotoxin production of Salmonella choleraesuis SC-5
Wei-Li Ho, Roch-Chui Yu, Cheng-Chun Chou
págs. 295-302
Soichi Maruyama, Tomoko Ohsuga, Hidenori Kabeya, Saori Ozawa, Yasuji Katsube, Yukio Morita, Maiko Abe, Takeshi Mikami, Yoko Kobayashi
págs. 303-308
Susana Delgado, Baltasar Mayo Pérez
págs. 309-319
A.F. Kelly, B.M. Mackey, A. Martínez-Rodriguez, S.F. Park
págs. 321-329
I.S. Blair, James J. Sheridan, D.A. McDowell, R.A. Pearce, D. Harrington, D.J. Bolton
págs. 331-339
págs. 341-347
Occurrence of Listeria monocytogenes in fresh and processed foods in Navarra (Spain)
Virginia Aguado Lorenzo, I. García Jalón, Ana Isabel Vitas Pemán
págs. 349-356
Mitsuyo Matsumoto, Shigenobu Kaneko, Hitoshi Ohori, Takao Mukai
págs. 357-362
págs. 363-365
págs. 367-378
págs. 379-381
págs. 383-384
págs. 385-388
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados