F. Médale, A. Davenel, S. Akoka, B. Fauconneau, C.A. Toussaint, P. Haffray
págs. 173-178
José Manuel Vega Pérez, Anass Terrab Benjelloun, Francisco Jose Heredia Mira, María Josefa Díez Dapena
págs. 179-185
Composition of subcutaneous fat from dry-cured Iberian hams as influenced by pig feeding
L. Martín, María Luisa Timón Andrada, Jurado A., María Jesús Petrón Testón, María Carmen García González
págs. 186-191
P. Siddhuraju, K. Becker, H.P.S. Makkar
págs. 192-202
págs. 203-216
Influence of storage temperature and ascorbic acid addition on pomegranate juice
Cristina García Viguera, A. Pérez-Vicente, Nuria Martí Bruñá
págs. 217-221
F. Bovera, G. Moniello, F. Infascelli, V. Piccolo, S. Calabrò
págs. 222-229
W. Yu, X. Liang, D. Wang, H. Jin, T. Hu, Z. Xue, Y. Zhao
págs. 230-233
pág. 234
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados