págs. 273-286
Recent innovations in processing technologies for improvement of nutritional quality of soymilk
Han Hwana, Choi Jae Kwon, Park Joheun, Im Hae Cheon, Han Jae Heum, Huh Moon Haeng, Lee Yoon Bok
págs. 287-303
págs. 304-315
págs. 316-325
Ana Paula Ferreirade Souza, Mateus Henrique Petrarca, Patrícia Aparecida de Campos Braga, Nadia Regina Rodrigues, Félix G.R. Reyes
págs. 326-332
ACE-inhibitory peptides from Laminaria japonica and their potential anti-hypertensive mechanism
Wang Jie, Ye Xianjiang, Su Zhichen, Zou Ping, Pang Jie, Chen Ji Cheng
págs. 333-340
págs. 341-348
págs. 349-359
págs. 360-369
págs. 370-377
págs. 378-388
págs. 389-398
págs. 399-407
págs. 408-417
págs. 418-428
págs. 429-439
págs. 440-447
págs. 448-456
Pedro Paulo Lordelo Guimarães Tavares, Emanuele Araújo dos Anjos, Renata Quartieri Nascimento, Larissa Farias da Silva Cruz, Paulo Vitor França Lemos, Janice Izabel Druzian, Thâmilla Thalline Batista de Oliveira, Roberta Barreto de Andrade, Adriana Lucia Costa Souza, Karina Teixeira Magalhães, Maria Eugênia de Oliveira Mamede
págs. 457-464
págs. 465-475
Variations of nutritional and putrescent compositions during enzymolysis of Acetes chinensis
Lv Feng, Zhong Chenhui, Wu Shuiqing, Wang Linghua, Wu Haiyan, Sun Jiang
págs. 476-482
Gugu Felicity Tsomele, Eudri Venter, Obiro Cuthbert Wokadala, Elize Jooste, Bhekisisa Chushuta Dlamini, Nomali Ziphorah Ngobese, Muthulisi Siwela
págs. 483-492
págs. 493-500
Effects of high-intensity ultrasonic bath on the quality of strawberry juice
Gabriela Sperandio Menelli, Kallyne Lopes Fracalossi, Bárbara Morandi Lepaus, Jackline Freitas Brilhante De São José
págs. 501-510
págs. 511-520
págs. 521-531
Structural and functional characteristics of Japonica rice starches with different amylose contents
Luo Xianli, Cheng Bei, Zhang Wei, Shu Zaixi, Wang Pingping, Zeng Xuefeng
págs. 532-540
págs. 541-546
Miriam Treviño-Salinas, Adriana Leticia Perales Torres, Octelina Castillo Ruiz, Noé Montes García, Cristian Lizarazo Ortega, Ricardo Omar Navarro Cortez, Guadalupe Concepción Rodríguez Castillejos
págs. 547-551
págs. 552-559
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados