págs. 25-29
Canopy management strategies to control yield and grape composition of Montepulciano grapevines
Oriana Silvestroni, Vania Lanari, Tania Lattanzi, Alberto Palliotti, J. Vanderweide, Paolo Sabbatini
págs. 30-42
págs. 43-52
Removal of sulfide‐bound copper from white wine by membrane filtration
N. Kontoudakis, Agnieszka Mierczynska Vasilev, Anque Guo, Paul A. Smith, Geoffrey R. Scollary, Eric N. Wilkes, Andrew C. Clark
págs. 53-61
págs. 62-69
Ignacio Buesa Pueyo, Giulio Caccavello, Boris Basile, María Clara Merli, Stefano Poni, Camilo Chirivella Romero, Diego Sebastiano Intrigliolo Molina
págs. 70-82
María del Mar Vilanova de la Torre, José Manuel Rodríguez Nogales, Josefina Vila Crespo, Jesús Yuste Bombín
págs. 83-91
Time course of l‐tryptophan metabolites when fermenting natural grape musts: effect of inoculation treatments and cultivar on the occurrence of melatonin and related indolic compounds
Edwin Fernández Cruz, Ana Belén Cerezo López, Emma Cantos Villar, Ana María Troncoso González, María del Carmen García Parrilla
págs. 92-100
págs. 101-108
págs. 109-115
págs. 116-120
Salvador Gutiérrez Salcedo, Javier Tardáguila Laso, Juan Fernández Novales, María Paz Diago Santamaría
págs. 127-133
págs. 134-141
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados