págs. 345-353
Julio Girón-Calle, Javier Vioque Peña, Justo Pedroche, Manuel Alaiz Barragán, María del Mar Yust, Francisco Millán Rodríguez, Cristina Megías, Hassane Lqari
págs. 354-358
págs. 359-363
Purification and partial haracterization of storage proteins in "Lupinus angustifolius" seeds
Julio Girón-Calle, Javier Vioque Peña, Justo Pedroche, Francisco Millán Rodríguez, Hassane Lqari
págs. 364-369
New heterocycles having double characters, as antimicrobial and surface active agents: Part 1 : nonionic compounds from fatty acid isothiocyanate
A. A. ElSawy, A. F. Shaaban, R. El-Sayed, M.S. Amine, A.M.F. Eissa
págs. 370-377
págs. 378-384
págs. 385-393
págs. 394-400
Honey roasted peanuts and roasted peanuts from Argentina: sensorial and chemical analyses
Silvia Conci, Nelson R. Grosso, Laura Carnacini, Marta G. Mestrallet, María J. Días, Valeria Nepote, Liliana Ryan
págs. 401-408
págs. 409-414
Characterizacion of Sicilian virgin olive oils: note X : a comparison between "Cerasuola" and "Nocellara del Belice" varieties
L. La Pera, D. Pollicino, R. Maisano, G. Pizzimenti, E. Mavrogeni, M. Alfa, Giacomo Dugo
págs. 415-422
Características físicoquímicas del aceite de la semilla de la coroba ("jessenia polycarpa karst")
Douglas R. Belén Camacho, Karina Pino, Edith Salazar de Marcano, Napoleón Jiménez
págs. 423-427
Douglas R. Belén Camacho, Oscar Linares, Euris D. Sánchez, David García i Quintana, Mario J. Moreno Alvarez
págs. 428-433
págs. 434-443
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados