P. M. Davidson
págs. 4-5
S. M. Younts-Dahl
págs. 6-10
págs. 11-17
Effect of pH, NaCl Content, and Temperature on Growth and Survival of Arcobacter spp
M. A. Harrison, E. M. D Sa
págs. 18-25
S. J. Bach, K. Stanford, T. H. Marx
págs. 26-33
J. M. McEvoy
págs. 34-39
págs. 40-48
págs. 49-58
Rapid, Specific Detection of Enterobacter sakazakii in Infant Formula Using a Real-Time PCR Assay
K. H. Seo, R. E. Brackett
págs. 59-63
A Simple and Rapid Cultural Method for Detection of Enterobacter sakazakii in Environmental Samples
O. Guillaume-Gentil
págs. 64-69
J. M. Kells, L. M. Lucia, E. A. Duffy, S. D. Pillai, A. Castillo
págs. 70-79
A.-M. Revol-Junelles, R. Miguindou-Mabiala
págs. 80-84
M. Ralazamahaleo, M. R. Neunlist
págs. 85-91
Formation of Biofilms by Listeria monocytogenes under Various Growth Conditions
S. E. Martin, A. G. Moltz
págs. 92-97
págs. 98-104
Shelf Life Extension of Minimally Processed Cabbage and Cucumber through Gamma Irradiation
A. B. Khattak
págs. 105-110
S. M. Schwenninger
págs. 111-119
T. Yoshizawa, A. C. Sales
págs. 120-125
Aflatoxin Production in Peanut Lines Selected To Represent a Range of Linoleic Acid Concentrations
T. G. Isleib, H. Q. Xue
págs. 126-132
S. Marin, E. Pardo, A. J. Ramos
págs. 133-138
J. M. J. Leblanc, R. A. Friedhoff, J. M. W. M. Beelen, A. P. M. Houben
págs. 139-145
A. G. Gehring
págs. 146-149
G. Ciccarese, A. Di Pinto
págs. 150-153
C.-N. Chang, H.-C. Wong
págs. 154-156
Y.-J. Kong, M.-H. Kim
págs. 157-163
C. H. Sommers
págs. 164-167
S. G. Edelson-Mammel
págs. 168-172
págs. 173-177
págs. 178-181
K. Nakajima, H. Kogure, S. Kawasaki
págs. 182-186
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados