G. Duffy, D. Walsh, James J. Sheridan
págs. 571-578
J.-H. Chang, C.-C. Chou
págs. 579-588
Effect of carbon dioxide pressure on Listeria monocytogenes in physiological saline and foods
O. Erkmen
págs. 589-596
págs. 597-604
Manuel Valero Roche, P. S. Fernandez, S. Leontidis, María Cruz Salmerón Menarguez
págs. 605-612
Manuel Malfeito-Ferreira, T. Sancho, G. Gimenez-Jurado
págs. 613-624
A. F. M. Bal a
págs. 625-632
págs. 633-642
Y. Han, R. H. Linton, S. S. Nielsen
págs. 643-656
S. B. Mano, J. A. Ordonez, Gonzalo Doroteo García de Fernando Minguillón
págs. 657-670
Isolation of vancomycin-resistant Enterococcus faecium from Italian cheeses
G. Giraffa, A. M. Olivari
págs. 671-678
págs. 679-686
E. Litopoulou-Tzanetaki, T. Bintsis
págs. 687-696
J. M. Cappelier, M. Federighi, V. Besnard
págs. 697-704
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados