A Microscopic Method to Visualize Escherichia coli Interaction with Beef Muscle
P. Prachaiyo, L. A. McLandsborough
págs. 427-433
J. F. Frank, K. Takeuchi
págs. 434-440
S. C. McIngvale
págs. 441-444
págs. 445-450
págs. 451-456
Rapid Hot Dog Surface Pasteurization Using Cycles of Vacuum and Steam To Kill Listeria innocua
E. R. Radewonuk, N. Goldberg, M. Kozempel
págs. 457-461
págs. 462-472
págs. 473-478
G. L. Narayanan, J. McLauchlin
págs. 479-488
H. Wang, J. Farber, E. Boyle
págs. 489-494
D. L. Charbonneau
págs. 495-501
F. Leroi, J. J. Joffraud
págs. 502-508
A. G. Binetti, J. A. Reinheimer
págs. 509-515
Characterization of Chocolate Milk Spoilage Patterns
S. A. Douglas
págs. 516-521
Heat Inactivation of Hepatitis A Virus in Dairy Foods
J. M. Farber, S. Bidawid, S. A. Sattar
págs. 522-528
D. S. Spangenberg
págs. 529-533
S. Trevanich, T. Miyamoto
págs. 534-538
Efficacy of Chromocult Coliform Agar for Coliform and Escherichia coli Detection in Foods
K. M. Turner, E. W. Frampton, L. Restaino
págs. 539-541
E. I. Quinones Ramirez
págs. 542-544
C. L. Hofacre, R. K. Gast, K. H. Seo, P. S. Holt
págs. 545-548
P. Kankaanpaa, H. El-Nezami, H. Mykkanen
págs. 549-552
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados