Instituciones
Área de conocimientoPeriodo de publicación recogido
|
|
|
The Influence of Micro-oxygenation on the Long-term Ageing Ability of Pinot noir Wine
Yi Yang, R. C. Deed, Leandro D. Araujo, Paul A. Kilmartin
South african journal of enology and viticulture, ISSN 0253-939X, Vol. 43, Nº 1, 2022, págs. 39-45
Additions of Glutathione or Specific Glutathione-rich Dry Inactivated Yeast Preparation (DYP) to Sauvignon blanc Must: effect on wine chemical and sensory composition
M. Gabrielli, José Luis Aleixandre Tudó, Paul A. Kilmartin, Nathalie Sieczkowski, W. J. Du Toit
South african journal of enology and viticulture, ISSN 0253-939X, Vol. 38, Nº 1, 2017, págs. 18-28
Ken Olejar, Bruno Fedrizzi, Paul A. Kilmartin
Australian journal of grape and wine research, ISSN 1322-7130, Vol. 21, Nº 1, 2015, págs. 57-68
Characterization of the Aroma of Central Otago Pinot noir Wines Using Sensory Reconstitution Studies
Tanya Rutan, Mandy Herbst Jonhstone, Bénédicte Pineau, Paul A. Kilmartin
American Journal of Enology and Viticulture, ISSN 0002-9254, Vol. 65, Nº 4, 2014, págs. 424-434
Olga Makhotkina, Leandro Araujo, Ken Olejar, Mandy Herbst Jonhstone, Bruno Fedrizzi, Paul A. Kilmartin
American Journal of Enology and Viticulture, ISSN 0002-9254, Vol. 65, Nº 3, 2014, págs. 388-393
Olga Makhotkina, Mandy Herbst Jonhstone, Gerard Logan, W. J. Du Toit, Paul A. Kilmartin
American Journal of Enology and Viticulture, ISSN 0002-9254, Vol. 64, Nº 2, 2013, págs. 203-213
Frank Benkwitz, Takatoshi Tominaga, Paul A. Kilmartin, C. M. Lund, Mark W. Wohlers, Laura Nicolau
American Journal of Enology and Viticulture, ISSN 0002-9254, Vol. 63, Nº 1, 2012, págs. 62-72
Paul A. Kilmartin
Australian and New Zealand grapegrower and winemaker, ISSN 0727-3606, Nº 585, 2012, págs. 81-86
Subregional survey of aroma compounds in Marlborough Sauvignon Blanc wines
Sara Jouanneau, R.J. Weaver, Laura Nicolau, Mandy Herbst Jonhstone, Frank Benkwitz, Paul A. Kilmartin
Australian journal of grape and wine research, ISSN 1322-7130, Vol. 18, Nº 3, 2012, págs. 329-343
Olga Makhotkina, Bénédicte Pineau, Paul A. Kilmartin
Australian journal of grape and wine research, ISSN 1322-7130, Vol. 18, Nº 1, 2012, págs. 91-99
Stability of Varietal Thiols in Commercial Sauvignon blanc Wines
Mandy Herbst Jonhstone, Laura Nicolau, Paul A. Kilmartin
American Journal of Enology and Viticulture, ISSN 0002-9254, Vol. 62, Nº 4, 2011, págs. 495-502
Reevaluación de mediciones de potencial redox en el vino
Paul A. Kilmartin
ACE: Revista de enología, ISSN-e 1697-4123, Nº. 115, 2010
Reavaluació de mesures de potencial redox en el vi
Paul A. Kilmartin
ACE: revista d'enologia, ISSN 0212-842X, Vol. 27, Nº 90, 2010, págs. 9-14
Dang-Dung Nguyen, Laura Nicolau, Stuart I. Dykes, Paul A. Kilmartin
American Journal of Enology and Viticulture, ISSN 0002-9254, Vol. 61, Nº 4, 2010, págs. 457-464
Protecting and maximizing the potential value of your wine and barrel assets by HPU
Andrew Yap, Bill Wright, Paul A. Kilmartin
Australian and New Zealand grapegrower and winemaker, ISSN 0727-3606, Nº 557, 2010, págs. 73-80
Effect of polyphenols on the perception of key aroma compounds from Sauvignon Blanc wine
C. M. Lund, Laura Nicolau, R. C. Gardner, Paul A. Kilmartin
Australian journal of grape and wine research, ISSN 1322-7130, Vol. 15, Nº 1, 2009, págs. 18-26
Aroma stability in Sauvignon Blanc wines
Paul A. Kilmartin, Mandy Herbst Jonhstone, Laura Nicolau
Australian and New Zealand grapegrower and winemaker, ISSN 0727-3606, Nº Extra 533, 2008 (Ejemplar dedicado a: 36th Annual Technical Issue), págs. 66-72
Effect of skin contact and pressure on the composition of Sauvignon Blanc must
Laura Nicolau, Manu Maggu, Michael C. T. Trought, Paul A. Kilmartin
Australian and New Zealand grapegrower and winemaker, ISSN 0727-3606, Nº Extra 533, 2008 (Ejemplar dedicado a: 36th Annual Technical Issue), págs. 73-77
Electrochemical Microoxidation of Red Wine
Alec J. Fell, Stuart I. Dykes, Laura Nicolau, Paul A. Kilmartin
American Journal of Enology and Viticulture, ISSN 0002-9254, Vol. 58, Nº 4, 2007, págs. 443-450
Correlation of Wine Phenolic Composition versus Cyclic Voltammetry Response
Paul A. Kilmartin
American Journal of Enology and Viticulture, ISSN 0002-9254, Vol. 53, Nº 4, 2002, págs. 294-302
Andrew Frost, Paul A. Kilmartin, Honglei Zou, Mark J. Inglis
Australian journal of grape and wine research, ISSN 1322-7130, Vol. 8, Nº 3, 2002, págs. 163-174
L.D. Melton, G. Pan, B.G. Smith, Paul A. Kilmartin
Journal of the science of food and agriculture, ISSN 0022-5142, Vol. 82, Nº 4, 2002, págs. 421-427
The measurement of the glass transition temperature of sucrose and maltose solutions with added NaCl
Paul A. Kilmartin
Journal of the science of food and agriculture, ISSN 0022-5142, Vol. 80, Nº 15, 2000, págs. 2196-2202
Esta página recoge referencias bibliográficas de materiales disponibles en los fondos de las Bibliotecas que participan en Dialnet. En ningún caso se trata de una página que recoja la producción bibliográfica de un autor de manera exhaustiva. Nos gustaría que los datos aparecieran de la manera más correcta posible, de manera que si detecta algún error en la información que facilitamos, puede hacernos llegar su Sugerencia / Errata.
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados