págs. 307-315
págs. 316-324
Impact of Dissolved Oxygen at Bottling on Sulfur Dioxide and Sensory Properties of a Riesling Wine
E. Dimkou, Maurizio Ugliano, Jean-Baptiste Diéval, Stephane Vidal, Rainer Jung
págs. 325-332
págs. 333-341
págs. 342-348
págs. 349-356
págs. 357-363
págs. 364-369
págs. 370-377
Alberto Palliotti, Francesco Panara, Franco Famiani, Paolo Sabbatini, G. Stanley Howell, Oriana Silvestroni, Stefano Poni
págs. 378-385
Application of a New Organic Yeast Immobilization Method for Sparkling Wine Production
A. Puig Pujol, Eva Bertran, Teresa García Martínez, Fina Capdevila, Santiago Mínguez, Juan Carlos García Mauricio
págs. 386-394
págs. 395-399
págs. 400-404
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados