págs. 119-123
págs. 124-126
págs. 127-133
María Rosario Salinas Fernández, Gonzalo L. Alonso Díaz Marta, G. Navarro, Francisco Pardo, Josefa Jimeno Rodríguez, María Dolores Huerta Díaz- Regañón
págs. 134-144
págs. 145-151
págs. 152-156
págs. 157-162
págs. 163-172
págs. 173-180
Isolation of functional RNA from grapevine tissues poorin nucleic acid content
Konstantinos A. Loulakakis, Kalliopi A. Roubelakis-Angelakis, Angelos K. Kanellis
págs. 181-185
Flavones and flavonols in leaves of some moroccan "Vitis vinifera" cultivars
M. Hmamouchi, N. Es-safi, M. Lahrichi, A. Fruchier, E. M. Essassi
págs. 186-192
Organic acids, sugars, and glycerol content in white winemaking products determined by HPLC: relationship to climate and varietal factors
Elvira López Tamames, María Asunción Puig-Deu, E. Teixeira, Susana Buxaderas Sánchez
págs. 193-198
págs. 199-205
págs. 206-216
págs. 217-224
Sensitivity of wine yeasts to fluoride: technical brief
V. L. Wahlstrom, M. M. Osborn, K. C. Fugelsang, T. M. Toland, C. J. Muller
págs. 225-226
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados