Thermal properties of globulin from rice (Oryza sativa) seeds
S.W. Ellepola, C.-Y. Ma
págs. 257-264
págs. 265-276
P. Hongsprabhas, S. Wongsasulak, S. Bhumiratana, D.J. McClements, T. Yoovidhya, J. Weiss
págs. 277-284
Sensory characterization of nopalitos (Opuntia spp.)
Pilar Ruiz Pérez-Cacho, A. Hernández Montes, Hortensia Galán Soldevilla, J. Corrales García
págs. 285-293
Soo-Yeun Moon, Eunice C.Y. Li-Chan, Margaret A. Cliff
págs. 294-308
Effect of soy protein subunit composition on tofu quality
V. Poysa, L. Woodrow, K. Yu
págs. 309-317
Bruce D¿Arcy, Bhesh Bhandari, Sri Yuliani, Peter J. Torley, Timothy Nicholson
págs. 318-331
Steve W. Cui, Qiang Liu, Xueju (Sherry) Xie
págs. 332-341
Buffer pH and pK <sub>a</sub> values as affected by added glycerol and sucrose
Leonard N. Bell, Silvia Chuy
págs. 342-348
Eric Dufour, Emilie Thomas, Romdhane Karoui
págs. 349-355
Marta Prado Rodríguez, Oscar Rodríguez, María del Pilar Calo Mata, Jorge Barros Velázquez, C. A. Campos
págs. 356-364
Kumud Deka, Bryce MacMillan, Gregory R. Ziegler, Alejandro G. Marangoni, Bruce J. Balcom, Ben Newling
págs. 365-371
Mixture of aroma compounds: Determination of partition coefficients in complex semi-solid matrices
Jean-Louis Doublier, Géraldine Savary, Elisabeth Guichard, Nathalie Cayot
págs. 372-379
págs. 380-381
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados