Instituciones
Periodo de publicación recogido
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Lemongrass and cinnamon oil nanoemulsions: Formulation and study of their physical stability and activity against Zygosaccharomyces bailii
Malena M. González, Aldana L. Zalazar, Julieta D. Pedreira, C. A. Campos, María F. Gliemmo
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, ISSN-e 1532-1738, ISSN 1082-0132, Vol. 27, Nº 6, 2021, págs. 485-498
Effect of decontamination treatment on the quality of dehydrated thyme, coriander, and mustard
Natalia Ferriccioni, Ricardo Mateucci, Agustina Zangrando, Susana Santana, C. A. Campos
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, ISSN-e 1532-1738, ISSN 1082-0132, Vol. 25, Nº 7, 2019, págs. 579-587
María F. Gliemmo, María A. Montagnani, Laura I. Schelegueda, M. M. González, C. A. Campos
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, ISSN-e 1532-1738, ISSN 1082-0132, Vol. 22, Nº 2, 2016, págs. 122-131
María F. Gliemmo, María E. Latorre, Patricia Narvaiz, C. A. Campos, Lia N. Gerschenson
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, ISSN-e 1532-1738, ISSN 1082-0132, Vol. 20, Nº 1, 2014, págs. 71-80
C. A. Campos, María F. Gliemmo, Lia N. Gerschenson
Food research international, ISSN 0963-9969, Vol. 39, Nº. 4, 2006, págs. 480-485
Marta Prado Rodríguez, Oscar Rodríguez, María del Pilar Calo Mata, Jorge Barros Velázquez, C. A. Campos
Food research international, ISSN 0963-9969, Vol. 39, Nº. 3, 2006, págs. 356-364
C. A. Campos, Vanesa Losada Iglesias, Santiago Aubourg Martínez, Miguel Oscar Rodríguez Rodríguez, Jorge Barros Velázquez
International journal of food microbiology, ISSN 0168-1605, Vol. 103, Nº. 2, 2005, págs. 121-130
Development of shelf stable seawed by hurdle processing
Stella Maris Alzamora, S. N. Guerrero, C. A. Campos
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, ISSN-e 1532-1738, ISSN 1082-0132, Vol. 8, Nº 2, 2002, págs. 95-99
Interactions between additives: its effect on sorbate stability and "Z. bailii" minimum inhibitory concentration in model aqueous systems resembling salad dressings
Lia N. Gerschenson, O. Garro, M. Castro, C. A. Campos
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, ISSN-e 1532-1738, ISSN 1082-0132, Vol. 8, Nº 1, 2002, págs. 33-39
Interaction Between Potassium Sorbate and Aspartame in Aqueous Model Sugar Systems
M. F. Gliemmo, Lia N. Gerschenson, C. A. Campos
Journal of food science, ISSN 0022-1147, Vol. 66, Nº 3, 2001, págs. 428-433
Sorbate destruction and non-enzymatic browning in model aqueous systems
C. A. Campos, Stella Maris Alzamora, Lia N. Gerschenson
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, ISSN-e 1532-1738, ISSN 1082-0132, Vol. 3, Nº 6, 1997, págs. 405-411
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