InstitucionesPeriodo de publicación recogido
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Examining the response of Botrytis cinerea to aqueous ozone: inactivation kinetics, structure, physiology, and growth in different strawberries cultivars
Angela Romero Bernal, Silvia Raffellini, Gabriela Jaramillo Sánchez, Stella Maris Alzamora, Paula Luisina Gómez
CyTA: Journal of food, ISSN 1947-6337, ISSN-e 1947-6345, Vol. 22, Nº. 1, 2024
Daniela M. Salvatori, Silvana V. Anino, Stella Maris Alzamora
Food research international, ISSN 0963-9969, Vol. 39, Nº. 2, 2006, págs. 154-164
J. Fava, Stella Maris Alzamora, M.A. Castro
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, ISSN-e 1532-1738, ISSN 1082-0132, Vol. 12, Nº 3, 2006, págs. 241-251
C. Char, Stella Maris Alzamora, N. González, S. N. Guerrero
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, ISSN-e 1532-1738, ISSN 1082-0132, Vol. 11, Nº 4, 2005, págs. 297-306
Aurelio López-Malo, Stella Maris Alzamora, Enrique Palou
International journal of food microbiology, ISSN 0168-1605, Vol. 99, Nº. 2, 2005, págs. 119-128
Development of shelf stable seawed by hurdle processing
Stella Maris Alzamora, S. N. Guerrero, C. A. Campos
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, ISSN-e 1532-1738, ISSN 1082-0132, Vol. 8, Nº 2, 2002, págs. 95-99
Turgor Pressure Effects on Textural Behavior of Honeydew Melon
M. A. Castro, Stella Maris Alzamora, Lia N. Gerschenson, A. M. Rojas
Journal of food science, ISSN 0022-1147, Vol. 66, Nº 1, 2001, págs. 111-117
New strategies for minimally processed foods. The role of multitarget preservation.
Stella Maris Alzamora, M.S. Tapia de Daza, J. Welti Chanes
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, ISSN-e 1532-1738, ISSN 1082-0132, Vol. 4, Nº 5, 1998, págs. 353-361
The structure-texture relationship of blanched and glucose-impregnated strawberries.
S.L. Vidales, Stella Maris Alzamora, M.A. Castro
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, ISSN-e 1532-1738, ISSN 1082-0132, Vol. 4, Nº 3, 1998, págs. 169-178
Sorbate destruction and non-enzymatic browning in model aqueous systems
C. A. Campos, Stella Maris Alzamora, Lia N. Gerschenson
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, ISSN-e 1532-1738, ISSN 1082-0132, Vol. 3, Nº 6, 1997, págs. 405-411
Flow behaviour of processed banana purée
Sandra Guerrero, Stella Maris Alzamora, Lia N. Gerschenson
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, ISSN-e 1532-1738, ISSN 1082-0132, Vol. 3, Nº 2, 1997, págs. 103-111
Maria del Carmen Cruañes Tardelli
Tesis doctoral dirigida por Mª Dolores Ortolá Ortolá (dir. tes.), Stella Maris Alzamora (dir. tes.). Universitat Politècnica de València (2011).
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