InstitucionesPeriodo de publicación recogido
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Production of thermostable xylanase by thermophilic fungal strains isolated from maize silage
Armando Robledo Olivo, Cristóbal Noé Aguilar González, Ruth Elizabeth Belmares Cerda, Adriana Carolina Flores Gallegos, Juan Carlos Contreras Esquivel, Julio César Montañéz Saenz, S. I. Mussatto
CyTA: Journal of food, ISSN 1947-6337, ISSN-e 1947-6345, Vol. 14, Nº. 2, 2016, págs. 302-308
Influence of thermal effect on sugars composition of Mexican Agave syrup
Diana B. Muñiz Márquez, Juan Carlos Contreras Esquivel, Raúl Rodríguez Herrera, S. I. Mussatto, Jorge E. Wong Paz, José Augusto Teixeira do Amaral, Cristóbal Noé Aguilar González
CyTA: Journal of food, ISSN 1947-6337, ISSN-e 1947-6345, Vol. 13, Nº. 4, 2015, págs. 607-612
Acid hydrolysis and fermentation of brewer's spent grain to produce xylitol
S. I. Mussatto, I. C. Roberto
Journal of the science of food and agriculture, ISSN 0022-5142, Vol. 85, Nº 14, 2005, págs. 2453-2460
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