Periodo de publicación recogido
|
|
|
Frank Benkwitz, Takatoshi Tominaga, Paul A. Kilmartin, C. M. Lund, Mark W. Wohlers, Laura Nicolau
American Journal of Enology and Viticulture, ISSN 0002-9254, Vol. 63, Nº 1, 2012, págs. 62-72
F. Lacroux, O. Tregoat, Cornelis van Leeuwen, A. Pons, Takatoshi Tominaga
OENO ONE: Journal international des sciences de la vigne et du vin = International journal of vine and wine sciences, ISSN 1151-0285, Vol. 42, Nº 3, 2008, págs. 125-132
The role of yeasts in grape flavor development during fermentation: the example of sauvignon blanc
Denis Dubordieu, Takatoshi Tominaga, Isabelle Masneuf, Catherine Peyrot des Gachons, Marie-Laure Murat
American Journal of Enology and Viticulture, ISSN 0002-9254, Vol. 57, Nº 1, 2006, págs. 81-88
Characterising teh aroma of New Zealand Sauvignon Blanc
Frank Benkwitz, Takatoshi Tominaga, Laura Nicolau
Australian and New Zealand grapegrower and winemaker, ISSN 0727-3606, Nº 509, 2006, págs. 46-49
Denis Dubordieu, Takatoshi Tominaga, D. Forget, J.-P. Goutouly, I. Labaudiniere, Py. Prud'homme
Le Progrès agricole et viticole, ISSN 0369-8173, Année 123, Nº 15-16, 2006, págs. 302-306
Effect of vine nitrogen status on grape aromatic potential: flavor precursors (S-cysteine conjugates), glutathione and phenolic content in Vitis vinifera L. Cv Sauvignon blanc grape juice
Xavier Choné, Valérie Lavigne-Cruège, Cornelis van Leeuwen, Cédric Saucier, Denis Dubordieu, Takatoshi Tominaga
OENO ONE: Journal international des sciences de la vigne et du vin = International journal of vine and wine sciences, ISSN 1151-0285, Vol. 40, Nº 1, 2006, págs. 1-6
Recherches sur la vinification des vins rosés et clairets de Bordeaux
Marie-Laure Murat, Denis Dubordieu, Takatoshi Tominaga
Revue française d'oenologie, ISSN 0395-899X, Nº 207, 2004, págs. 20-23
Elevage des vins blancs sur lies: acquisitions récentes
Valérie Lavigne-Cruège, Denis Dubordieu, Virginie Moine-Ledoux, Takatoshi Tominaga
Le Progrès agricole et viticole, ISSN 0369-8173, Année 120, Nº 15-16, 2003, págs. 331-341
Rivelare l'aroma varietale di Sauvignon bianco
Isabelle Masneuf, Marie-Laure Murat, Denis Dubordieu, G. I. Naumov, Takatoshi Tominaga
VVQ, vigne vini & qualita, ISSN 0390-0479, Año nº 30, Nº 7-8, 2003, pág. 56
Isabelle Masneuf, Marie-Laure Murat, Denis Dubordieu, G. I. Naumov, Takatoshi Tominaga
OENO ONE: Journal international des sciences de la vigne et du vin = International journal of vine and wine sciences, ISSN 1151-0285, Vol. 36, Nº 4, 2002, págs. 205-212
Mise en évidence de composés clefs dans l' arôme des vins rosés et clairets de Bordeaux
Marie-Laure Murat, Denis Dubordieu, Takatoshi Tominaga
OENO ONE: Journal international des sciences de la vigne et du vin = International journal of vine and wine sciences, ISSN 1151-0285, Vol. 35, Nº 2, 2001, págs. 99-105
The role of yeasts in grape flavor development during fermentation: the example of Sauvignon blanc
Isabelle Masneuf, Catherine Peyrot des Gachons, Marie-Laure Murat, Denis Dubordieu, Takatoshi Tominaga
Proceedings of the ASEV 50th Anniversary Annual Meeting, Seattle, Washington, June 19-23, 2000, 2001, ISBN 0-9630711-4-9, págs. 196-203
Recent advances in white wine aging: the key role of the lees
Valérie Lavigne-Cruège, Denis Dubordieu, Louis Blanchard, Virginie Moine-Ledoux, Takatoshi Tominaga
Proceedings of the ASEV 50th Anniversary Annual Meeting, Seattle, Washington, June 19-23, 2000, 2001, ISBN 0-9630711-4-9, págs. 345-352
Des conjugués de la cystéine, précurseurs de certains arômes du Sauvignon
I. Masneuf, Denis Dubordieu, Takatoshi Tominaga
Oenologie 95 : 5e. Symposium International d' Oenologie / coord. por Aline Lonvaud-Funel, 1996, ISBN 2-7430-0083-X, págs. 44-49
Esta página recoge referencias bibliográficas de materiales disponibles en los fondos de las Bibliotecas que participan en Dialnet. En ningún caso se trata de una página que recoja la producción bibliográfica de un autor de manera exhaustiva. Nos gustaría que los datos aparecieran de la manera más correcta posible, de manera que si detecta algún error en la información que facilitamos, puede hacernos llegar su Sugerencia / Errata.
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados