págs. 843-844
págs. 845-847
Mitigating Nutrition and Health Deficiencies in Older Adults: A Role for Food Innovation?
Sephora Baugreet, Ruth M. Hamill, J.P. Kerry, Sinéad N. McCarthy
págs. 848-855
Vitamin Fortification of Fluid Milk
Ana Isabel Galván, Santiago Ruiz-Moyano Seco de Herrera, MaryAnne Drake
págs. 856-864
págs. 865-872
págs. 873-881
The Effect of Buckwheat Hull Extract on Lipid Oxidation in Frozen-Stored Meat Products
Marzanna Hes, Artur Szwengiel, Krzysztof Dziedzic, Joanna Thanh-Blicharz, Dominik Kmiecik, Danuta Górecka
págs. 882-889
págs. 890-896
págs. 897-903
págs. 904-912
págs. 913-921
págs. 922-932
págs. 933-938
págs. 939-944
Germán D. Báez, Gisela N. Piccirilli, Griselda A. Ballerini, Agustín Frattini, Pablo A. Busti, R. A. Verdini, Néstor J. Delorenzi
págs. 945-951
págs. 952-959
págs. 960-968
Federica Fois, Francesca Piras, Mia Torpdahl, Roberta Mazza, Simonetta G. Consolati, Carlo Spanu, Christian Scarano, Enrico P. L. Santis
págs. 969-976
Manoela Estefânea Boff Zortéa‐Guidolin, Carlos Wanderlei Carvalho, Rossana Catie Bueno de Godoy, Ivo Mottin Demiate, Agnes Paula Scheer
págs. 977-984
Free Sorting and Association Task: A Variant of the Free Sorting Method Applied to Study the Impact of Dried Sourdough as an Ingredienton the Related Bread Odor
Cécile Pétel, Philippe Courcoux, Noémie Génovesi, Jocelyn Rouillé, Bernard Onno, Carole Prost
págs. 985-992
Lexicon Development, Consumer Acceptance, and Drivers of Liking of Quinoa Varieties
Geyang Wu, Carolyn F. Ross, Craig F. Morris, Kevin M. Murphy
págs. 993-1005
págs. 1006-1011
In VitroStarch Digestibility of Commercial Gluten‐Free Pasta: The Role of Ingredients and Origin
Alessandra Marti, Parisa Abbasi Parizad, Mauro Marengo, Daniela Erba, Maria Ambrogina Pagani, Maria Cristina Casiraghi
págs. 1012-1019
págs. 1020-1027
Maria Lúcia Guerra Monteiro, Eliane Teixeira Mársico, Anna Carolina VCS Canto, Bruno R. C. da Costa‐Lima, Marion P. da Costa, Fernanda M. Viana, Teófilo José Pimentel da Silva, Carlos A. Conte Junior
págs. 1028-1036
Rengin Reis, Mohammad Charehsaz, Hande Sipahi, Isin Dogan-Ekici, Çağlar Macit, Hatice Akkaya, Ahmet Aydın
págs. 1037-1043
págs. 1044-1052
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados