InstitucionesAclaración de materia/profesión
Identificadores de autorPeriodo de publicación recogido
|
|
|
El plats preferits de Salvador Dalí
Jaume Fàbrega i Colom
Revista de Girona, ISSN 0211-2663, Nº 328, 2021, págs. 44-45
Domènec Moli, la veu gastronòmica de la Garrotxa
Jaume Fàbrega i Colom
Revista de Girona, ISSN 0211-2663, Nº 327, 2021, págs. 54-55
Gaziel, el primer periodista modern
Jaume Fàbrega i Colom
Revista de Girona, ISSN 0211-2663, Nº 326, 2021, págs. 48-49
Jaume Fàbrega i Colom
Revista de Girona, ISSN 0211-2663, Nº 325, 2021, págs. 50-51
Carles de Bolòs Vayreda, cròniques de vida
Jaume Fàbrega i Colom
Revista de Girona, ISSN 0211-2663, Nº 324, 2021, pág. 66
Fra Sever d'Olot, un gran gurmet barroc
Jaume Fàbrega i Colom
Revista de Girona, ISSN 0211-2663, Nº 323, 2020, pág. 64
Francesc Burgués: un gironí a la cort de Madrid duran el barroc
Jaume Fàbrega i Colom
Revista de Girona, ISSN 0211-2663, Nº 322, 2020, pág. 44
Autors gironins del barroc: Francesc Corominas
Jaume Fàbrega i Colom
Revista de Girona, ISSN 0211-2663, Nº 321, 2020, pág. 58
Fra Miquel Agustí, l'agricultura del barroc
Jaume Fàbrega i Colom
Revista de Girona, ISSN 0211-2663, Nº 320, 2020, pág. 62
Poetes que mengen: Narcís Comadira
Jaume Fàbrega i Colom
Revista de Girona, ISSN 0211-2663, Nº 319, 2020, pág. 46
Josep Pla, el que ha menjat i el que ha escrit
Jaume Fàbrega i Colom
Revista de Girona, ISSN 0211-2663, Nº 318, 2020, pág. 60
Menjant amb Francesc Eiximenis
Jaume Fàbrega i Colom
Revista de Girona, ISSN 0211-2663, Nº 317, 2019, págs. 60-61
Les galeries d'art dels anys setanta i vuitanta
Jaume Fàbrega i Colom
Revista de Girona, ISSN 0211-2663, Nº 317, 2019, págs. 67-69
De la fam a l'opulència. Alimentació i cuina a l'època del barroc
Jaume Fàbrega i Colom
Annals de l'Institut d'Estudis Gironins, ISSN 0213-6228, Nº 53, 2012, págs. 127-158
Dossier: L'essència de la nostra cuina. Catalunya, la cuina d'un país d'Europa
Esther Balaguer (coord.), Jaume Fàbrega i Colom
El Mirall: revista cultural, ISSN 0214-784X, Nº. 217, 2011, págs. 5-8
Les connexions gironines de Cristòfer Colom
Judit Pujadó Puigdomènech, Narcís Subirana, Miquel Martín, Jaume Fàbrega i Colom
Revista de Girona, ISSN 0211-2663, Nº 266, 2011, págs. 78-102
August Puig: pinturas
Jaume Fàbrega i Colom
Revistart: revista de las artes, ISSN 1134-7988, Nº. 147, 2009, pág. 15
El bacallà, la religió i la diversitat.
Jaume Fàbrega i Colom
Serra d'Or, ISSN 0037-2501, Nº. 597, 2009, págs. 30-31
Jueus i cristians: coincidències i divergències en els costums alimentaris
Jaume Fàbrega i Colom
Qüestions de vida cristiana, ISSN 0214-7769, Nº 232, 2008, págs. 72-80
Taula parada. Els mots de la cuina: intrusió de l'espanyol.
Jaume Fàbrega i Colom
Serra d'Or, ISSN 0037-2501, Nº. 586, 2008, págs. 28-29
Jaume Fàbrega i Colom
Serra d'Or, ISSN 0037-2501, Nº. 583-584, 2008, pág. 65
Taula parada. Poesia i menjar.
Jaume Fàbrega i Colom
Serra d'Or, ISSN 0037-2501, Nº. 579, 2008, págs. 24-25
Taula parada. Literatura gastronòmica: d'Eiximenis a Pla.
Jaume Fàbrega i Colom
Serra d'Or, ISSN 0037-2501, Nº. 577, 2008, págs. 37-38
Aceite de oliva, alimento de dioses y de hombres
Jaume Fàbrega i Colom
Mètode: Anuario, ISSN-e 1133-3987, Nº. 2007, 2007 (Ejemplar dedicado a: Scientia y Conocimiento), págs. 90-95
L'alimentació actual i l'herència grecoromana
Jaume Fàbrega i Colom
Revista de Girona, ISSN 0211-2663, Nº 245, 2007, págs. 58-62
La pastisseria gironina, una tradició acreditada
Jaume Fàbrega i Colom
Revista de Girona, ISSN 0211-2663, Nº 242, 2007, págs. 74-76
Les coses delitables. La litúrgia de la taula.
Jaume Fàbrega i Colom
Serra d'Or, ISSN 0037-2501, Nº. 576, 2007, págs. 20-21
Les coses delitables. A Josep Pla li agradava l'estofat.
Jaume Fàbrega i Colom
Serra d'Or, ISSN 0037-2501, Nº. 574, 2007, págs. 33-34
Les coses delitables. La paella d'Algèria.
Jaume Fàbrega i Colom
Serra d'Or, ISSN 0037-2501, Nº. 571-572, 2007, págs. 65-66
Les coses delitables. Rics i pobres.
Jaume Fàbrega i Colom
Serra d'Or, ISSN 0037-2501, Nº. 569, 2007, págs. 32-33
Les coses delitables. L'olla és una pàtria.
Jaume Fàbrega i Colom
Serra d'Or, ISSN 0037-2501, Nº. 567, 2007, págs. 27-28
Ferran Zurriaga i Agustí, Enric Mateu Boada, Daniel Ramón García, Jorge Hermosilla Pla, Fernando Sapiña, Cati Corell, Pere Castells, Francisco José García Muriana, Jaume Fàbrega i Colom, Paco Roncero
Mètode: Revista de difusió de la investigació, ISSN 1133-3987, Nº. 49, 2006, págs. 48-103
Hi ha una cuina nacional catalana?
Jaume Fàbrega i Colom
Serra d'Or, ISSN 0037-2501, Nº. 552, 2005, págs. 23-25
La diversitat, del Mediterrani al Llevant
Jaume Fàbrega i Colom
Serra d'Or, ISSN 0037-2501, Nº. 550, 2005, págs. 29-30
La cuina del Quixot i les arrels catalanes
Jaume Fàbrega i Colom
Serra d'Or, ISSN 0037-2501, Nº. 547-548, 2005, págs. 58-59
El xai, emblema alimentari dels Pirineus
Jaume Fàbrega i Colom
Serra d'Or, ISSN 0037-2501, Nº. 545, 2005, págs. 38-40
Jaume Fàbrega i Colom
Serra d'Or, ISSN 0037-2501, Nº. 543, 2005, págs. 40-41
La cuina catalana: segona edat d'or
Jaume Fàbrega i Colom
Serra d'Or, ISSN 0037-2501, Nº. 541, 2005, págs. 23-24
Comida rápida, comida lenta: ¿cultura o barbarie?
Jaume Fàbrega i Colom
Mètode: Anuario, ISSN-e 1133-3987, Nº. 2004, 2004, págs. 205-210
Ferran Adrià: El genio de la segunda edad de oro de la cocina catalana
Jaume Fàbrega i Colom
Mètode: Anuario, ISSN-e 1133-3987, Nº. 2004, 2004, págs. 219-224
Jaume Fàbrega i Colom
Serra d'Or, ISSN 0037-2501, Nº. 539, 2004, págs. 36-37
Menjar, religió, càstig i premi
Jaume Fàbrega i Colom
Serra d'Or, ISSN 0037-2501, Nº. 537, 2004, págs. 31-32
Jaume Fàbrega i Colom
Serra d'Or, ISSN 0037-2501, Nº. 534, 2004, págs. 40-41
Menjar Ràpid, menjar lent: cultura o barbàrie?
Jaume Fàbrega i Colom
Mètode: Revista de difusió de la investigació, ISSN 1133-3987, Nº. 40, 2003 (Ejemplar dedicado a: El que mengem), págs. 77-82
Entrevista a Ferran Adrià: el geni de la segona edat d'or de la cuina
Jaume Fàbrega i Colom
Mètode: Revista de difusió de la investigació, ISSN 1133-3987, Nº. 40, 2003 (Ejemplar dedicado a: El que mengem), págs. 91-95
Menges dels Països Catalans, un patrimoni culinari
Jaume Fàbrega i Colom
Serra d'Or, ISSN 0037-2501, Nº. 528, 2003, págs. 72-77
Jaume Fàbrega i Colom
Serra d'Or, ISSN 0037-2501, Nº. 523-524, 2003, págs. 61-62
L'arròs, des de fa més de cinc mil anys
Jaume Fàbrega i Colom
Serra d'Or, ISSN 0037-2501, Nº. 521, 2003, págs. 40-41
El blat, de la prehistòria a la "telepizza"
Jaume Fàbrega i Colom
Serra d'Or, ISSN 0037-2501, Nº. 517, 2003, págs. 36-37
Les coses deliltables. 'La teca' d'Ignasi Domènech, notari de la cuina casolana
Jaume Fàbrega i Colom
Serra d'Or, ISSN 0037-2501, Nº 515, 2002, págs. 44-45
Jaume Fàbrega i Colom
Serra d'Or, ISSN 0037-2501, Nº 513, 2002, págs. 30-31
Un banquet al Renaixement: l'expansió catalana
Jaume Fàbrega i Colom
Serra d'Or, ISSN 0037-2501, Nº. 510, 2002, págs. 40-41
Les coses delitables. Un festí barroc
Jaume Fàbrega i Colom
Serra d'Or, ISSN 0037-2501, Nº 508, 2002, págs. 40-42
Del parlar, del decòrum i de l'escatologia a la taula medieval
Jaume Fàbrega i Colom
Serra d'Or, ISSN 0037-2501, Nº. 506, 2002, págs. 49-50
Alimentació de cuina a Girona: miscel-lània d'aculturacions i intercanvis
Jaume Fàbrega i Colom
Annals de l'Institut d'Estudis Gironins, ISSN 0213-6228, Nº 42, 2001 (Ejemplar dedicado a: I Congrés d'Història de Girona. Girona, dos mil anys d'història), págs. 45-58
Teules d'arreu, taules pròximes
Jaume Fàbrega i Colom
Revista de Girona, ISSN 0211-2663, Nº 207, 2001, págs. 72-77
Del decòrum a taula, segons Eiximenis
Jaume Fàbrega i Colom
Serra d'Or, ISSN 0037-2501, Nº 504, 2001, págs. 41-42
Les coses delitables. Del servei i les litúrgies del menjar a la taula medieval
Jaume Fàbrega i Colom
Serra d'Or, ISSN 0037-2501, Nº 502, 2001, págs. 44-45
Les coses delitables. De cuines, pitances i potatges
Jaume Fàbrega i Colom
Serra d'Or, ISSN 0037-2501, Nº 499-500, 2001, págs. 78-79
L'art de la boca a l'edat mitjana : les fonts
Jaume Fàbrega i Colom
Serra d'Or, ISSN 0037-2501, Nº 497, 2001, págs. 33-34
Sent Soví. La literatura del ventre a la Catalunya medieval
Jaume Fàbrega i Colom
Serra d'Or, ISSN 0037-2501, Nº 495, 2001, págs. 39-40
La cultura del gust, un patrimoni culinari: la nova cuina catalana
Jaume Fàbrega i Colom
Serra d'Or, ISSN 0037-2501, Nº. 492, 2000, págs. 43-47
Fortmages catalans i formatges gironins
Jaume Fàbrega i Colom
Revista de Girona, ISSN 0211-2663, Nº 191, 1998, págs. 50-55
Jaume Fàbrega i Colom
Revista de Girona, ISSN 0211-2663, Nº 190, 1998, págs. 102-102
Colors, flaires i sons de Girona. Itineraris dels sentits
Jaume Fàbrega i Colom
Perspectiva escolar, ISSN 0210-2331, Nº 213, 1997 (Ejemplar dedicado a: Girona), pág. 27
Jaume Fàbrega i Colom
Revista de Girona, ISSN 0211-2663, Nº 185, 1997, págs. 95-95
Productes marins rars de la Costa Brava
Jaume Fàbrega i Colom
Revista de Girona, ISSN 0211-2663, Nº 183, 1997, págs. 24-31
Gastronomia del Pla de la Selva
Jaume Fàbrega i Colom
Revista de Girona, ISSN 0211-2663, Nº 181, 1997, págs. 96-96
De Carnaval a Pasqua, goig i càstig
Jaume Fàbrega i Colom
Revista de Girona, ISSN 0211-2663, Nº 180, 1997, págs. 60-63
Jaume Fàbrega i Colom
Revista de Girona, ISSN 0211-2663, Nº 173, 1995, págs. 99-102
Jaume Fàbrega i Colom
Revista de Girona, ISSN 0211-2663, Nº 172, 1995, págs. 103-106
Jaume Fàbrega i Colom
Revista de Girona, ISSN 0211-2663, Nº 171, 1995, págs. 104-106
Enric Marquès i l'ADAG: art d'intervenció
Jaume Fàbrega i Colom
Revista de Girona, ISSN 0211-2663, Nº 169, 1995, págs. 92-94
Jaume Fàbrega i Colom
Revista de Girona, ISSN 0211-2663, Nº 169, 1995, págs. 103-106
Jaume Fàbrega i Colom
Revista de Girona, ISSN 0211-2663, Nº 168, 1995, págs. 92-92
Josep Pla: l'invent de la cuina catalana
Jaume Fàbrega i Colom
Revista de Girona, ISSN 0211-2663, Nº 168, 1995, págs. 103-106
Aspectes de la relació Aguilar-Masó
Jaume Fàbrega i Colom
Revista de Girona, ISSN 0211-2663, Nº 167, 1994, págs. 73-77
Jordi Canal, Joan Ferrerós, Joaquim Pla, Maria Crehuet, Xavier Gassiot Matas, Jaume Fàbrega i Colom
Revista de Girona, ISSN 0211-2663, Nº 126, 1988, págs. 94-96
Jaume Fàbrega i Colom
Revista de Girona, ISSN 0211-2663, Nº 123, 1987, págs. 91-91
Els usos alimentaris del peix salat, de l' antiguitat fins avui
Jaume Fàbrega i Colom
La salaó de peix a Empúries i a l'Escala: del Garum a L'anxova : Museo de l'Anxova i de la Sal de l'Escala / coord. por Joan Badia-Homs, 2014, ISBN 978-84-8067-134-7, págs. 82-86
Receptari de la cuina del peix salat
Jaume Fàbrega i Colom
La salaó de peix a Empúries i a l'Escala: del Garum a L'anxova : Museo de l'Anxova i de la Sal de l'Escala / coord. por Joan Badia-Homs, 2014, ISBN 978-84-8067-134-7, págs. 87-94
Joan Saqués: cultura en ruta
Jaume Fàbrega i Colom
Cartes a Joan Saqués i Roca: miscel·lània d'homenatge / coord. por Natàlia Molero i Lloret, Joan Saqués Roca, 2009, ISBN 978-84-92718-15-3, págs. 50-51
La cultura del cerdo en el Mediterráneo, entre el rechazo y la aceptación
Jaume Fàbrega i Colom
La alimentación mediterránea : historia, cultura, nutrición / coord. por Francisco Xavier Medina, 1996, ISBN 84-7426-287-9, págs. 217-238
La cuina dels carmelites descalços
Jaume Fàbrega i Colom
Serra d'Or, ISSN 0037-2501, Nº. 541, 2005, págs. 73-74
Es reseña de:
Instrucció breu i útil per los cuiners principiants segons lo estil dels carmelites descalços
Francesc del Santíssim Sagrament:
Barcelona : Publicacions de l'Abadia de Montserrat, 2004
La cuina del barroc en temps del Rector de Vallfogona
Jaume Fàbrega i Colom
El Farell, 2023. ISBN 978-84-17116-76-7
Ha sido reseñado en:
Ferran Sáez Mateu (res.)
Serra d'Or, ISSN 0037-2501, Nº. 766, 2023, pág. 61
Cuina i cultura del gusta al País Valencià: el patrimoni culinari
Jaume Fàbrega i Colom
Universidad de Alicante / Universitat d'Alacant, Servicio de Publicaciones, 2019. ISBN 978-84-9717-656-9
Vitigrafies: [Museu Municipal de Ciències Naturals, València
Miquel Francés, Fernando Sapiña, Jaume Fàbrega i Colom, Museo de Ciencias Naturales de Valencia. España
Universidad de Valencia = Universitat de València, 2006. ISBN 978-84-370-6608-0
El Gran llibre de la cuina de les àvies: el receptari més extens: productes, tècniques i més de 1500 receptes
Jaume Fàbrega i Colom
Barcelona : RBA La Magrana, 2005. ISBN 84-7871-432-4
Jaume Fàbrega i Colom
Girona : Museu de la Pesca, 2004. ISBN 84-933396-1-X
La cultura del gust als països catalans: espais geogràfics, socials i històrics del patrimoni culinari català
Jaume Fàbrega i Colom
Tarragona : El Mèdol, 2000. ISBN 84-89936-89-7
La cuina medieval: a taula amb Francesc Eiximenis
Jaume Fàbrega i Colom
Girona : Institut d'Estudis Gironins, 2000. ISBN 84-86953-12-X
Els quatre elements i les arrels del menjar: els oficis de la terra, el mar, el bosc i la muntanya a la regió de Girona
Jaume Fàbrega i Colom
Girona : Diputació de Girona, 1999. ISBN 84-86812-97-6
El llibre de les herbes i les espècies: guia per conèixer, utilitzar i cultivar les herbes per a la cuina, la bellesa i la salut
Jaume Fàbrega i Colom
La Magrana, 1998. ISBN 84-8264-043-7
Nació i deglució: fílies i fòbies de la cultura del gust
Jaume Fàbrega i Colom
Pagès editors, 1997. ISBN 84-7935-409-7
El llibre del peix: el més complet manual i diccionari del peix, el marisc i la seva cuina, amb més de 80 receptes d'arreu del món
Jaume Fàbrega i Colom
La Magrana, 1996. ISBN 84-7410-925-6
Jaume Fàbrega i Colom
Barcelona : Dissenys Culturals, 1993. ISBN 84-88598-00-9
Josep Capellà i Hereu, Jaume Fàbrega i Colom
Palafrugell : X. Amir, D.L. 1992. ISBN 84-604-3180-0
Esta página recoge referencias bibliográficas de materiales disponibles en los fondos de las Bibliotecas que participan en Dialnet. En ningún caso se trata de una página que recoja la producción bibliográfica de un autor de manera exhaustiva. Nos gustaría que los datos aparecieran de la manera más correcta posible, de manera que si detecta algún error en la información que facilitamos, puede hacernos llegar su Sugerencia / Errata.
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados