Periodo de publicación recogido
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Changes in the chemical parameters during the production of água-mel from Portugal
Maria Graça C. Miguel, Smail Aazza, Maria Dulce Antunes, Maria Leonor Faleiro
CyTA: Journal of food, ISSN 1947-6337, ISSN-e 1947-6345, Vol. 16, Nº. 1, 2018, págs. 972-979
The use edible nanocoatings to increase storage time in ´Rohde´ orange
Custódia Gago, Adriana Guerreiro, Maria Dulce Antunes
Avances en maduración y poscosecha de frutas y hortalizas / coord. por Maria Esther Arias Álvarez, Sara Remón Oliver, Rosa Pilar Oria Almudí, 2022, ISBN 978-84-18321-41-2, págs. 271-277
Andreia M. Afonso, Maria Dulce Antunes, Sandra Cruz, Ana M. Cavaco, Rui Guerra
Avances en maduración y poscosecha de frutas y hortalizas / coord. por Maria Esther Arias Álvarez, Sara Remón Oliver, Rosa Pilar Oria Almudí, 2022, ISBN 978-84-18321-41-2, págs. 377-384
Custódia Gago, Adriana Guerreiro, Cristino Dores, Maria Graça Miguel, Maria Leonor Faleiro, Maria Dulce Antunes
Frutas y Hortalizas: Innovaciones en pre- y postcosecha / coord. por Manuel Joaquín Serradilla Sánchez, María Josefa Bernalte García, 2018, ISBN 978-84-09-02799-6, págs. 105-108
Custódia Gago, Adriana Guerreiro, Rui Antão, Cristino Dores, Maria Graça Miguel, Maria Leonor Faleiro, Maria Dulce Antunes
Frutas y Hortalizas: Innovaciones en pre- y postcosecha / coord. por Manuel Joaquín Serradilla Sánchez, María Josefa Bernalte García, 2018, ISBN 978-84-09-02799-6, págs. 109-113
Packaging evaluation to optimize the cold storage of arbutus berries
Adriana Guerreiro, Custódia Gago, Maria Dulce Antunes
Frutas y Hortalizas: Innovaciones en pre- y postcosecha / coord. por Manuel Joaquín Serradilla Sánchez, María Josefa Bernalte García, 2018, ISBN 978-84-09-02799-6, págs. 156-160
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