InstitucionesPeriodo de publicación recogido
|
|
|
High hydrostatic pressure as a method to preserve fresh-cut Hachiya persimmons: A structural approach
José Luis Vázquez Gutiérrez, Amparo Quiles, Erica Vonasek, Judith A. Jernstedt, Isabel Hernando Hernando, Nitin Nitin, Diane Barrett
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, ISSN-e 1532-1738, ISSN 1082-0132, Vol. 22, Nº 8, 2016, págs. 688-698
Influence of Pre-drying Treatments on Quality and Safety of Sun-dried Tomatoes. Part I: Use of Steam Blanching, Boiling Brine Blanching, and Dips in Salt or Sodium Metabisulfite
Guadalupe Latapi And, Diane Barrett
Journal of food science, ISSN 0022-1147, Vol. 71, Nº 1, 2006
Guadalupe Latapi And, Diane Barrett
Journal of food science, ISSN 0022-1147, Vol. 71, Nº 1, 2006
Purification and Partial Characterization of Broccoli (Brassica oleracea Var. Italica) Peroxidases
Diane Barrett, T. Thongsook
Journal of agricultural and food chemistry, ISSN 0021-8561, Vol. 53, Nº. 8, 2005, págs. 3206-3214
Heat Inactivation and Reactivation of Broccoli Peroxidase
T. Thongsook, Diane Barrett
Journal of agricultural and food chemistry, ISSN 0021-8561, Vol. 53, Nº. 8, 2005, págs. 3215-3222
Y.-J. Hong, A. E. Mitchell, Diane Barrett
Journal of agricultural and food chemistry, ISSN 0021-8561, Vol. 52, Nº. 8, 2004, págs. 2366-2371
G. E. Anthon, Diane Barrett
Journal of the science of food and agriculture, ISSN 0022-5142, Vol. 83, Nº 12, 2003, págs. 1210-1213
Processing-induced changes in total phenolics and procyanidins in clingstone peaches
Diane Barrett, A. E. Mitchell, D. K. Asami, Y.-J. Hong
Journal of the science of food and agriculture, ISSN 0022-5142, Vol. 83, Nº 1, 2003, págs. 56-63
Blanch Time and Cultivar Effects on Quality of Frozen and Stored Corn and Broccoli
E. L. Garcia, Diane Barrett, G. E. Russell
Journal of food science, ISSN 0022-1147, Vol. 65, Nº 3, 2000, págs. 534-540
Esta página recoge referencias bibliográficas de materiales disponibles en los fondos de las Bibliotecas que participan en Dialnet. En ningún caso se trata de una página que recoja la producción bibliográfica de un autor de manera exhaustiva. Nos gustaría que los datos aparecieran de la manera más correcta posible, de manera que si detecta algún error en la información que facilitamos, puede hacernos llegar su Sugerencia / Errata.
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados