págs. 2741-2745
págs. 2746-2755
págs. 2756-2762
LC/UV/ESI-MS Analysis of Isoflavones in Edamame and Tofu Soybeans
W. J. Sciarappa, Q. Wu, M. Wang
págs. 2763-2769
S. Destouesse, F. Guyon, J. Moustirats
págs. 2770-2775
págs. 2776-2784
págs. 2785-2790
Determination of beta-Lactams in Milk Using a Surface Plasmon Resonance-Based Biosensor
E. Gustavsson
págs. 2791-2796
M. Christlbauer, M. Granvogl
págs. 2797-2802
págs. 2803-2806
HPLC-MS^n Analysis of Phenolic Compounds and Purine Alkaloids in Green and Black Tea
D. Del Rio, A. J. Stewart
págs. 2807-2815
Kinetic Study of Flavonoid Reactions with Stable Radicals
L. Klasinc, V. Butkovic
págs. 2816-2820
págs. 2821-2826
págs. 2827-2831
N. Kozukue, K.-R. Lee
págs. 2832-2839
A. A. van der Sluis
págs. 2840-2848
págs. 2849-2854
R. H. Proctor, R. S. Bojja, R. L. Cerny
págs. 2855-2860
págs. 2861-2865
A. Maccaglia, D. Pietraforte, F. Ferroni
págs. 2866-2874
G. Mareggiani, S. Bado
págs. 2875-2878
J. A. Manthey, E. M. Kurowska
págs. 2879-2886
págs. 2887-2889
A. Khrimian, J. E. Oliver
págs. 2890-2895
Synthesis of the Female Sex Pheromone of the Citrus Mealybug, Planococcus citri
L. C. Passaro, F. X. Webster
págs. 2896-2899
F. Shahidi, F. Hamam
págs. 2900-2906
págs. 2907-2914
H. O. Gutzeit, A. Nitzsche, S. V. Tokalov, J. Ludwig-Muller
págs. 2915-2923
págs. 2924-2928
Effects of Citric Acid on the Viscoelasticity of Cornstarch Pastes
M. Hirashima, R. Takahashi, K. Nishinari
págs. 2929-2933
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados