Área de conocimientoPeriodo de publicación recogido
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Increased Phenolic Compounds in Potato Chips Vacuum Impregnated with Green Tea.
Silvia V Lopez, R. G. Moreira
Journal of food science, ISSN 0022-1147, Vol. 84, Nº 4, 2019, págs. 807-817
Electron beam irradiation treatment of Cantaloupes: effect on product quality
O. Rodríguez, M. Moreno, E. Castell-Pérez, R. G. Moreira
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, ISSN-e 1532-1738, ISSN 1082-0132, Vol. 10, Nº 6, 2004, págs. 383-390
Effect of Degree of Starch Gelatinization on Quality Attributes of Fried Tortilla Chips
R. G. Moreira, M. L. Kawas
Journal of food science, ISSN 0022-1147, Vol. 66, Nº 2, 2001, págs. 300-306
Rheological properties of corn meal dough .
T. Lo, M.E. Castell-Pérez, R. G. Moreira
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, ISSN-e 1532-1738, ISSN 1082-0132, Vol. 5, Nº 1, 1999, págs. 59-65
Dynamic analysis of on-line product quality attributes of a food extruder
S.L. Schonauer, R. G. Moreira
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, ISSN-e 1532-1738, ISSN 1082-0132, Vol. 3, Nº 6, 1997, págs. 413-421
M.E. Castell-Pérez, R. G. Moreira
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, ISSN-e 1532-1738, ISSN 1082-0132, Vol. 1, Nº 1, 1995, págs. 41-45
Desecación de almendras a altas temperaturas
F.W. Bakker-Arkema, Elvira Costell Ibáñez, R. G. Moreira
Revista de agroquímica y tecnología de alimentos, ISSN 0034-7698, Vol. 28, Nº. 4, 1988, págs. 509-518
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