Área de conocimientoPeriodo de publicación recogido
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Extraction, partial purification and characterization of amylase from parthenocarpic date (Phoenix dactylifera): effect on cake quality.
Hanen El Abed, Bassem Khemakhem, Imen Fendri, Mouna Chakroun, Mehdi Triki, Noureddine Drira, Hafedh Mejdoub
Journal of the science of food and agriculture, ISSN 0022-5142, Vol. 97, Nº 10, 2017, págs. 3445-3452
T. Pintado, A. M. Herrero, Claudia Ruíz Capillas, Mehdi Triki, P. Carmona, Francisco Jiménez Colmenero
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, ISSN-e 1532-1738, ISSN 1082-0132, Vol. 22, Nº 2, 2016, págs. 132-145
Properties of reformulated hot dog sausage without added nitrites during chilled storage
Claudia Ruíz Capillas, A. M. Herrero, Saeed Tahmouzi, Seyed M. A. Razavi, Mehdi Triki, L. Rodríguez Salas, K. Samcová, Francisco Jiménez Colmenero
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, ISSN-e 1532-1738, ISSN 1082-0132, Vol. 22, Nº 1, 2016, págs. 21-30
Claudia Ruíz Capillas, Mehdi Triki, Ana M. Herrero, L. Rodríguez Salas, Francisco Jiménez Colmenero
Productos cárnicos para el siglo XXI: seguros, nutritivos y saludables / Juan Antonio Ordóñez Pereda (ed. lit.), J. J. Córdoba (ed. lit.), Jesús Ventanas Barroso (ed. lit.), 2011, ISBN 978-84-7723-949-9, pág. 293
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