InstitucionesÁrea de conocimientoPeriodo de publicación recogido
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Steady and dynamic shear rheological behavior of semi dilute Alyssum homolocarpum seed gum solutions: influence of concentration, temperature and heating-cooling rate.
Behzad Alaeddini, Arash Koocheki, Jafar Mohammadzadeh Milani, Seyed M. A. Razavi, Babak Ghanbarzadeh
Journal of the science of food and agriculture, ISSN 0022-5142, Vol. 98, Nº 7, 2018, págs. 2713-2720
The flow properties of honey–malt spread
M. Dianat, Masood Taghizadeh, F. Shahidi, Seyed M. A. Razavi
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, ISSN-e 1532-1738, ISSN 1082-0132, Vol. 23, Nº 5, 2017, págs. 415-425
Properties of reformulated hot dog sausage without added nitrites during chilled storage
Claudia Ruíz Capillas, A. M. Herrero, Saeed Tahmouzi, Seyed M. A. Razavi, Mehdi Triki, L. Rodríguez Salas, K. Samcová, Francisco Jiménez Colmenero
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, ISSN-e 1532-1738, ISSN 1082-0132, Vol. 22, Nº 1, 2016, págs. 21-30
M. Bahramparvar, Seyed M. A. Razavi, M. H. H. Khodaparast
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, ISSN-e 1532-1738, ISSN 1082-0132, Vol. 16, Nº 1, 2010, págs. 79-88
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