A. F. Gonzalez-Cordova, M. del Carmen Estrada-Montoya, B. Vallejo-Cordoba
págs. 5567-5571
E.-K. Park, S. J. Gee, T. Watanabe, J.-H. Kim
págs. 5572-5576
págs. 5577-5582
págs. 5583-5587
Rapid and Sensitive Automated Method for Glucose Monitoring in Wine Processing
S. Serban, A. F. Danet
págs. 5588-5592
págs. 5593-5597
S. Salmieri, M. Oussalah, S. Caillet
págs. 5598-5605
Adsorption Behavior of Heavy Metals on Biomaterials
H. Minamisawa, M. Minamisawa
págs. 5606-5611
Assessment of the Production of Antioxidants from Winemaking Waste Solids
José Manuel Cruz Freire, Herminia Domínguez González, Juan Carlos Parajó Liñares
págs. 5612-5620
I. Van der Plancken, M.; Indrawati Delattre
págs. 5621-5626
págs. 5627-5634
págs. 5635-5642
Effect of Different Soil Textures on Leaching Potential and Degradation of Pesticides in Biobeds
P. Fogg, A. B. A. Boxall
págs. 5643-5652
págs. 5653-5662
págs. 5663-5669
G. Ferrari, O. Lablanquie
págs. 5670-5676
Formation Mechanism of p-Methylacetophenone from Citral via a tert-Alkoxy Radical Intermediate
T. Ueno, H. Masuda
págs. 5677-5684
A. Adams, K. A. Tehrani
págs. 5685-5693
Bruno Defilippi B., A. M. Dandekar
págs. 5694-5701
The Effect of Raw Full-Fat Soybean and Its Lectin on the Nutrition and Pigmentation of Broilers
M. T. Casaubon-Huguenin
págs. 5702-5708
Enzymatic High Digestion of Soybean Milk Residue (Okara)
A. Murata, N. Kasai
págs. 5709-5716
H. Chunying, M. Adachi
págs. 5717-5723
Activity and Process Stability of Purified Green Pepper (Capsicum annuum) Pectin Methylesterase
S. M. Castro, J. A. Saraiva, A. Van Loey
págs. 5724-5729
Semicarbazide Formation in Azodicarbonamide-Treated Flour: A Model Study
A. Becalski, B. P.-Y. Lau
págs. 5730-5734
Antioxidant Activity of Fermented Soybean Extract
C.-H. Hsiao, C.-C. Hu, S.-Y. Huang
págs. 5735-5739
págs. 5740-5746
D. Strollo, A. Gambuti, M. Ugliano
págs. 5747-5751
H. R. Ibrahim, C.-P. Li
págs. 5752-5758
H. Matsufuji, T. Shibamoto
págs. 5759-5763
Fungal Microflora and Ochratoxin A Risk in French Vineyards
F. Seigle-Murandi, L. Sage, D. Garon
págs. 5764-5768
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados