págs. 1-11
Andrew G. Reynolds, James Schlosser, Robert Power, Richard Roberts, James J. Willwerth, Christiane De Savigny
págs. 12-24
Andrew G. Reynolds, James Schlosser, David Sorokowsky, Richard Roberts, James J. Willwerth, Christiane De Savigny
págs. 25-41
Functional Analyses of the Malolactic Wine Yeast ML01
J. I. Husnik, Pascal J. Delaquis, Margaret A. Cliff, H. J. J. van Vuuren
págs. 42-52
págs. 53-60
págs. 61-66
Stamatis Stamatiadis, Calliopi Christofides, Eleftheria Tsadila, Dimitris Taskos, Christos Tsadilas, James S. Schepers
págs. 67-74
Molecular Characterization of Grapevine Rootstocks Maintained in Germplasm Collections
María Teresa de Andrés Domínguez, José Antonio Cabezas, María Teresa Cervera Goy, J. Borrego, José Miguel Martínez Zapater, Nicolás Jouve de la Barreda
págs. 78-86
págs. 87-91
Changes in Ochratoxin A Concentration during Winemaking
Anabela Fernandes, Nuno Ratola, Antonio Luiz Cerdeira, Arminda Alves, Armando Venâncio
págs. 92-96
págs. 97-101
Generation of a Common Set of Mapping Markers to Assist Table Grape Breeding
Laura Costantini, Maria Stella Grando, Sergio Feingold, Silvia Ulanovsky, Nilo Mejía, Patricio Hinrichsen R., Agnès Doligez, Patrice This, José Antonio Cabezas, José Miguel Martínez Zapater
págs. 102-111
Sensory and Physicochemical Characterization of Cerasuolo di Vittoria Red Wine
Antonio Scacco, Agata Mazzaglia, Aldo Todaro, Carmela M. Lanza
págs. 112-116
Concentrations of trans-Resveratrol and Related Stilbenes in Nova Scotia Wines
Christopher Naugler, J. L. McCallum, Gerald Klassen, Judith Strommer
págs. 117-119
págs. 120-123
págs. 124-131
págs. 132-134
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