InstitucionesPeriodo de publicación recogido
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Philippe Abbal, Aude Vernhet, E. Abi Habib, Stéphanie Carrillo, Marie-Agnès Ducasse, C. Poncet Legrand
Vitis: Journal of Grapevine Research, ISSN 0042-7500, Vol. 59, Nº 4, 2020, págs. 163-168
Caractéristiques et rôle des particules solides au cours de la fermentation alcoolique
Erick Casalta, Aude Vernhet, Jean-Marie Sablayrolles
Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques: magazine trimestriel d'information professionnelle, ISSN 0760-9868, Vol. 44, Nº. 162, 2017, págs. 32-34
Martine Mietton-Peuchot, Aude Vernhet
Revue française d'oenologie, ISSN 0395-899X, Nº 281, 2017, págs. 6-11
Erick Casalta, Aude Vernhet, Jean-Marie Sablayrolles, Catherine Tesnière, Jean-Michel Salmon
American Journal of Enology and Viticulture, ISSN 0002-9254, Vol. 67, Nº 2, 2016, págs. 133-138
Characterization of suspended solids in thermo-treated red musts
Aude Vernhet, Magali Bes, Delphine Bouissou, Stéphanie Carrillo, Jean Marc Brillouet
OENO ONE: Journal international des sciences de la vigne et du vin = International journal of vine and wine sciences, ISSN 1151-0285, Vol. 50, Nº 1, 2016, págs. 9-21
Cahier technique.7. Impact de l'autoxydation sur les propriétés des tanins
Aude Vernhet, Stéphanie Carrillo, Céline Poncet-Legrand
Revue française d'oenologie, ISSN 0395-899X, Nº 271, 2015, págs. 22-24
Stabilisation protéique des vins blancs: évolution des pratiques oenologiques
François-Xavier Sauvage, Marie Dufréchou, Karine Panigoni, Alain Samson, Aude Vernhet
Revue française d'oenologie, ISSN 0395-899X, Nº 248, 2011, págs. 12-16
Composition of tartrate precipitates deposited on stainless steel tanks during the cold stabilization of wines: part I. White wines
Aude Vernhet, K. Dupre, L. Boulange-Petermann, Véronique Cheynier, Patrice Pellerin, Michel Moutounet
American Journal of Enology and Viticulture, ISSN 0002-9254, Vol. 50, Nº 4, 1999, págs. 391-397
Composition of tartrate precipitates deposited on stainless steel tanks during the cold stabilization of wines: part II. Red Wines
Aude Vernhet, K. Dupre, L. Boulange-Petermann, Véronique Cheynier, Patrice Pellerin, Michel Moutounet
American Journal of Enology and Viticulture, ISSN 0002-9254, Vol. 50, Nº 4, 1999, págs. 398-403
Tannins: from reactions to complex supramolecular structures
Hélène Fulcrand, Carine Mané, Aude Vernhet, Véronique Cheynier, Cécile Morel-Salmi, Céline Poncet-Legrand
Advances in tannin and tannin management : proceedings ASVO seminar, Adelaide Convention Centre, Adelaide, South Australia, Thursday, 6 October 2005 / Christopher Dundon (ed. lit.), Garry Wall (ed. lit.), Melissa Francis (ed. lit.), Malcolm Allen (ed. lit.), Val Rechner (comp.), Greg Howell (ed. lit.), 2006, ISBN 0-9587086-9-X, págs. 11-19
Coloides ; Interacciones moleculares
Michel Feuillat, Samuel Lubbers, Aude Vernhet
Enología : fundamentos científicos y tecnológicos / coord. por Claude Flanzy, 2003, ISBN 84-8476-074-X, págs. 377-389
Clarificación y estabilización de los vinos
Jean Louis Escudier, Michel Moutounet, Jean-Louis Batlle, J. C. Boulet, André Brugirard, Marc Dubernet, Bernard Saint-Pierre, Aude Vernhet
Enología : fundamentos científicos y tecnológicos / coord. por Claude Flanzy, 2003, ISBN 84-8476-074-X, págs. 558-607
Colloidal behaviour of grape seed tannins in model solution - effect of wine polysaccharides
Aude Vernhet, Michel Moutounet, Thierry Doco, V. Riou
XXVème Congrès Mondial de la Vigne et du Vin: Paris. 19-23 Juin/June/Junio 2000, Vol. 2, 2000, págs. 255-262
Détermination de la charge de polysaccharides et de polyphénols des vins
Aude Vernhet, Michel Moutounet, Patrice Pellerin
Oenologie 95 : 5e. Symposium International d' Oenologie / coord. por Aline Lonvaud-Funel, 1996, ISBN 2-7430-0083-X, págs. 381-384
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