Berry phenolics in cabernet sauvignon (vitis vinefera L.) during late-stage ripening
H. E. Holt, W. Birchmore, Markus J. Herderich, Patrick G. Iland
págs. 285-299
págs. 300-312
págs. 313-326
págs. 327-336
Anthony L. Robinson, M. Mueller, Hildegarde Heymann, Susan E. Ebeler, Paul K. Boss, Peter S. Solomon, Robert D. Trengove
págs. 337-347
Transgenic disease resistance in " Vitis vinifera": potential use and screening of antimicrobial peptides
Claire-Lise Rosenfield, Suren K. Samuelian, José Ramón Vidal Juviño, Bruce Irving Reisch
págs. 348-357
J. J. Scheiner, Gavin L. Sacks, B. Pan, S. Ennahli, L. Tarlton, Alice M. Wise, S. D. Lerch, Justin E. Vanden Heuvel
págs. 358-364
págs. 365-371
Javier Tardáguila Laso, Fernando Martínez de Toda Fernández, Stefano Poni, María Paz Diago Santamaría
págs. 372-381
págs. 382-391
Sodium chloride in Australian Grape Juice and its effect on alcoholic and malolactic fermentation
R. Donkin, S. Robinson, K. Sumby, V. Harris, Colin McBryde, Vladimir Jiranek
págs. 392-400
págs. 401-407
págs. 408-413
págs. 414-418
A survey of maltese grapevine germplasm using SSR Markers
Sabrina Giannetto, R. Caruana, Pierfederico La Notte, Angelo Costacurta, Manna Crespan
págs. 419-424
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados