P. M. Davidson
págs. 4-5
L. Scott, P. McGee, James J. Sheridan
págs. 6-11
Inactivation of Escherichia coli (ATCC 4157) in Diluted Apple Cider by Dense-Phase Carbon Dioxide
G. Gunes, L. K. Blum, J. H. Hotchkiss
págs. 12-16
Y. Toyota-Hanatani, N. Mizumoto
págs. 17-21
C. Larkin, C. van Donkersgoed
págs. 22-26
págs. 27-33
págs. 34-38
págs. 39-46
R. Y. Murphy, N. R. Johnson, R. E. Hanson
págs. 47-52
P. N. Skandamis, I. Geornaras
págs. 53-61
P. N. Skandamis, Y. Yoon
págs. 62-70
Cross-Contamination between Processing Equipment and Deli Meats by Listeria monocytogenes
K. Takeuchi, C.-M. Lin
págs. 71-79
M. Millette, S. Caillet, S. Salmieri
págs. 80-85
Inactivation of Listeria innocua in Milk and Orange Juice by Ultrahigh-Pressure Homogenization
W. J. Brinez, Artur Xavier Roig Sagués
págs. 86-92
Molecular Characterization of Listeria monocytogenes from Natural and Urban Environments
B. D. Sauders
págs. 93-105
págs. 106-111
D. A. Olds, A. F. Mendonca
págs. 112-117
Alejandro Amézquita, J.-M. Membre
págs. 118-129
Sensitivities of Foodborne Pathogens to Pressure Changes
H. Chen, D. Guan, D. G. Hoover
págs. 130-136
Potential Sources of Microbial Contamination in Unpasteurized Apple Cider
L. Garcia, J. Henderson
págs. 137-144
M. L. Hutchison
págs. 145-153
S. Koseki, S. Isobe
págs. 154-160
págs. 161-169
págs. 170-176
Efficacy of Natural Grassland Buffers for Removal of Cryptosporidium parvum in Rangeland Runoff
E. R. Atwill
págs. 177-184
Cryptosporidium Contamination in Harvesting Areas of Bivalve Molluscs
Fernando Méndez Hermida, José Antonio Castro Hermida, Hipólito Gómez Couso
págs. 185-190
págs. 191-198
Polycyclic Aromatic Hydrocarbons in Frying Oils and Snacks
G. Purcaro, F. Guardiola, J. A. Navas
págs. 199-204
H. F. Yancy, M. J. Myers
págs. 205-210
págs. 211-213
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados