Inhibition of Listeria monocytogenes by a lactic acid bacterium isolated from Italian salami
Ana Andréa Teixeira de Carvalho, Rosinéa Aparecida de Paula, Célia Alencar de Moraes, Hilário C. Mantovani
págs. 213-219
Hugh W. Morgan, Ron S. Ronimus, Andreas Rueckert
págs. 220-230
D. Leblanc, L. Saucier, G. Piette, S. Messier, A. Houde, F. Naim
págs. 231-240
págs. 241-249
Lisbeth Truelstrup Hansen, Robert Mackereth, Heidi Schraft, Min Seok Chae
págs. 250-259
Modeling Staphylococcus aureus growth and enterotoxin production in milk
Hiroshi Fujikawa, Satoshi Morozumi
págs. 260-267
Survival of Escherichia coli O157:H7 in Galotyri cheese stored at 4 and 12°C
Charidimos Lekkas, Evaggelos Paleologos, Athanasia Kakouri, Michael G. Kontominas, Leandros P. Voutsinas, John Samelis
págs. 268-276
Tetemke Mehari, Mogessie Ashenafi, Bekele Bahiru
págs. 277-282
Isabel Chinen, Juan M. Oteiza, Marta Rivas, Elizabeth Miliwebsky
págs. 283-288
págs. 289-293
T. Suresh, D. Sreenivasan, A.A.M. Hatha, Nathan Sangeetha, P. Lashmanaperumalsamy
págs. 294-299
John B. Luchansky, Laura D. Wonderling, Gaylen A. Uhlich
págs. 300-306
Claudia Balagué, Guillermo Ebner, Susana Dueñas, Carl E. Cerniglia, Patricia Voltattorni, Ana Lía Redolfi, Virginia Aquili, Claudio Hofer, Ashraf A. Khan, Luisa Fernandez
págs. 307-313
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados