Instituciones
Periodo de publicación recogido
|
|
|
Le sens du vin: Controbution de la psychologie cognitive à una meilleure compréhension de la dégustation du vin et des dégustateurs
Wendy V. Parr, Dominique Valentin
Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques: magazine trimestriel d'information professionnelle, ISSN 0760-9868, Vol. 44, Nº. 163, 2017, págs. 48-51
The importance of Green: sensory and chemical analyses of New Zealand Sauvignon Blanc
Wendy V. Parr, Robert R. Sherlock, James A. Green
Australian and New Zealand grapegrower and winemaker, ISSN 0727-3606, Nº Extra 521, 2007 (Ejemplar dedicado a: 35th Annual Technical Issue), págs. 62-69
Flavour and aroma of New Zealand Sauvignon Blanc
Wendy V. Parr, James Green, Geoffrey White
Australian and New Zealand grapegrower and winemaker, ISSN 0727-3606, Nº Extra 497, 2005 (Ejemplar dedicado a: 33rd Annual Technical Issue), págs. 100-110
Sensory evaluation of wine: deconstructing the concept of "Marlborough Sauvignon Blanc"
Andrew Frost, Wendy V. Parr, K. Geoffrey White, Jamie Marfell
Australian and New Zealand grapegrower and winemaker, ISSN 0727-3606, Nº Extra 485, 2004 (Ejemplar dedicado a: 32nd Annual Technical Issue), págs. 63-69
The Nose Knows: Influence of Colour on Perception of Wine Aroma
Wendy V. Parr, K. Geoffrey White, D. A. Heatherbell
Journal of wine research, ISSN 0957-1264, Vol. 14, Nº 2-3, 2003, págs. 79-102
Sensory evaluation of wine: what can psychological science contribute?
Wendy V. Parr
Australian and New Zealand grapegrower and winemaker, ISSN 0727-3606, Nº 460, 2002, págs. 71-72
Application of cognitive psychology to advance understanding of wine expertise
Wendy V. Parr
Applied psychology research trends / Karl H. Kiefer (ed. lit.), 2008, ISBN 9781604563726, págs. 119-140
Esta página recoge referencias bibliográficas de materiales disponibles en los fondos de las Bibliotecas que participan en Dialnet. En ningún caso se trata de una página que recoja la producción bibliográfica de un autor de manera exhaustiva. Nos gustaría que los datos aparecieran de la manera más correcta posible, de manera que si detecta algún error en la información que facilitamos, puede hacernos llegar su Sugerencia / Errata.
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados