Periodo de publicación recogido
|
|
|
Simon P. Robinson, M. Pezhmanmehr, J. Speirs, D.A.J. McDavid, L.C. Hooper, A.R. Rinaldo, J. Bogs, A. Ebadi, A. R. Walker
Australian journal of grape and wine research, ISSN 1322-7130, Vol. 25, Nº 3, 2019, págs. 293-306
Il ruolo dell'enzima calcone sintasi nella sintesi dei flavoniodi
N. N. Di Harris, J. M. Luczo, Simon P. Robinson, A. R. Walker
L' Enologo, ISSN 0392-176X, Nº 9, 2014, pág. 83
Exclusion of sunlight from Shiraz grapes alterns wine colour, tannin and sensory properties
Renata Ristic, Mark O. Downey, Patrick G. Iland, Keren Bindon, I. Leigh Francis, Markus J. Herderich, Simon P. Robinson
Australian journal of grape and wine research, ISSN 1322-7130, Vol. 13, Nº 2, 2007, págs. 53-65
Simon P. Robinson, Mandy Walker
Australian and New Zealand grapegrower and winemaker, ISSN 0727-3606, Nº Extra 509, 2006 (Ejemplar dedicado a: 34th Annual Technical Issue), págs. 97-105
The effect of bunch shading on berry development and flavonoid accumulation in Shiraz grapes
John S. Harvey, Mark O. Downey, Simon P. Robinson
Australian journal of grape and wine research, ISSN 1322-7130, Vol. 10, Nº 1, 2004, págs. 55-73
Analysis of tannins in seeds and skins of Shiraz grapes throughout berry development
John S. Harvey, Mark O. Downey, Simon P. Robinson
Australian journal of grape and wine research, ISSN 1322-7130, Vol. 9, Nº 1, 2003, págs. 15-27
Chris Davies, Simon P. Robinson
Australian journal of grape and wine research, ISSN 1322-7130, Vol. 6, Nº 2, 2000, págs. 175-188
C. Giannakis, C.S. Bucheli, K.G.M. Skene, Simon P. Robinson, N.Steele Scott
Australian journal of grape and wine research, ISSN 1322-7130, Vol. 4, Nº 1, 1998, págs. 14-22
Paul K. Boss, Christopher Davies, Simon P. Robinson
Australian journal of grape and wine research, ISSN 1322-7130, Vol. 2, Nº 3, 1996, págs. 163-170
Amounts of glycosides in grapevine organs during berry development
M. Gholami, Bryan G. Coombe, Simon P. Robinson, P.J. Williams
Australian journal of grape and wine research, ISSN 1322-7130, Vol. 2, Nº 2, 1996, págs. 59-63
Biosynthesis of flavour compounds in Muscat Gordo Blanco grape berries
M. Gholami, Yoji Hayasaka, Bryan G. Coombe, J.F. Jackson, Simon P. Robinson, P.J. Williams
Australian journal of grape and wine research, ISSN 1322-7130, Vol. 1, Nº 1, 1995, págs. 19-24
Esta página recoge referencias bibliográficas de materiales disponibles en los fondos de las Bibliotecas que participan en Dialnet. En ningún caso se trata de una página que recoja la producción bibliográfica de un autor de manera exhaustiva. Nos gustaría que los datos aparecieran de la manera más correcta posible, de manera que si detecta algún error en la información que facilitamos, puede hacernos llegar su Sugerencia / Errata.
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados