InstitucionesPeriodo de publicación recogido
|
|
|
Comparison between standardized sensory methods used to evaluate the mousy off-flavor in red wine
Sophie Tempère, Bertrand Chatelet, Gilles de Revel, Maxime Dufoir, Marie Denat, Pierre-Yves Ramonet, Stéphanie Marchand, Mohand Sadoudi, Nicolas Richard, Patrick Lucas, Cécile Miot-Sertier, Olivier Claisse, Laurent Riquier, Marie Claire Perello, Patricia Ballestra
OENO ONE: Journal international des sciences de la vigne et du vin = International journal of vine and wine sciences, ISSN 1151-0285, Vol. 53, Nº 2, 2019, págs. 95-105
Esters in Wines: New Insight through the Establishment of a Database of French Wines
Guillaume Antalick, Marie Claire Perello, Gilles de Revel
American Journal of Enology and Viticulture, ISSN 0002-9254, Vol. 65, Nº 3, 2014, págs. 293-304
Co-inoculation with yeast and lactic acid bacteria
Guillaume Antalick, Marie Claire Perello, Guiles de Revel
Australian and New Zealand grapegrower and winemaker, ISSN 0727-3606, Nº 611, 2014, págs. 77-82
Dans quelle mesure la FML modifie-t-elle l'expression fruitée des vins rouges?: Rôle particulier des esters et de certains composés soufrés
Guillaume Antalick, Marie Claire Perello, Gilles de Revel
Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques: magazine trimestriel d'information professionnelle, ISSN 0760-9868, Vol. 40, Nº. 147, 2013, págs. 21-23
Co-inoculation with yeast and LAB under winery conditions: modification of the aromatic profile of Merlot wines
Guillaume Antalick, Marie Claire Perello, Gilles de Revel
South african journal of enology and viticulture, ISSN 0253-939X, Vol. 34, Nº 2, 2013, págs. 223-232
Impact de la co-inoculation levures/bactéries sur l'arôme des vins rouges
Guillaume Antalick, Marie Claire Perello, Gilles de Revel
Revue des oenologues et des techniques vitivinicoles et oenologiques: magazine trimestriel d'information professionnelle, ISSN 0760-9868, Vol. 39, Nº. 144, 2012, págs. 9-10
Leila Denise Falcao, Gilles de Revel, Marie Claire Perello, Laurent Riquier, Jean-Pierre Rosier
OENO ONE: Journal international des sciences de la vigne et du vin = International journal of vine and wine sciences, ISSN 1151-0285, Vol. 42, Nº 3, 2008, págs. 133-146
Survival of Wine Microorganisms in the Bottle during Storage
Vincent Renouf, Marie Claire Perello, Gilles de Revel, Aline Lonvaud-Funel
American Journal of Enology and Viticulture, ISSN 0002-9254, Vol. 58, Nº 3, 2007, págs. 379-386
Global survey of the microbial ecosystem during alcoholic fermentation in winemaking
Aline Lonvaud-Funel, Vincent Renouf, Pierre Strehaiano, Marie Claire Perello
OENO ONE: Journal international des sciences de la vigne et du vin = International journal of vine and wine sciences, ISSN 1151-0285, Vol. 40, Nº 2, 2006, págs. 101-116
Esta página recoge referencias bibliográficas de materiales disponibles en los fondos de las Bibliotecas que participan en Dialnet. En ningún caso se trata de una página que recoja la producción bibliográfica de un autor de manera exhaustiva. Nos gustaría que los datos aparecieran de la manera más correcta posible, de manera que si detecta algún error en la información que facilitamos, puede hacernos llegar su Sugerencia / Errata.
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados