Instituciones
Periodo de publicación recogido
|
|
|
Ryan G. Mercer, Brian D. Walker, Xianqin Yang, Lynn M. McMullen, Michael G. Gänzle
Food microbiology, ISSN 0740-0020, Vol. 64 (June), 2017, págs. 96-103
Third International Symposium on Sourdough: from tradition to innovation
Michael G. Gänzle, Marco Gobbetti
Food microbiology, ISSN 0740-0020, Vol. 24, Nº 2 (April), 2007, pág. 113
Carbohydrate, peptide and lipid metabolism of lactic acid bacteria in sourdough
Michael G. Gänzle, Rudi F. Vogel, Nicoline Vermeulen
Food microbiology, ISSN 0740-0020, Vol. 24, Nº 2 (April), 2007, págs. 128-138
Sourdough applications for bread production: Industrial perspectives
Marco Gobbetti, Michael G. Gänzle
Food microbiology, ISSN 0740-0020, Vol. 24, Nº 2 (April), 2007, pág. 149
Characterization of a Highly Hop-Resistant Lactobacillus brevis Strain Lacking Hop Transport
Michael G. Gänzle, Rudi F. Vogel, Jürgen Behr
Applied and Environmental Microbiology, ISSN 0099-2240, Vol. 72, Nº 10, 2006, págs. 6483-6492
Melanie Pavlovic, Rudi F. Vogel, Nicoline Vermeulen, Matthias A. Ehrmann, Michael G. Gänzle
Applied and Environmental Microbiology, ISSN 0099-2240, Vol. 71, Nº 10, 2005, págs. 6260-6266
Second International Symposium on Sourdough: from Fundamentals to Applications
Luc De Vuyst, Michael G. Gänzle
Trends in food science and technology: an official journal of the European Federation of Food Science and Technology ( EFFoST ) and the International Union of Food Science and Technology ( IUFoST ), ISSN 0924-2244, Vol. 16, Nº. 1, 2005, págs. 2-3
Exopolysaccharides from cereal-associated lactobacilli
Markus Tieking, Michael G. Gänzle
Trends in food science and technology: an official journal of the European Federation of Food Science and Technology ( EFFoST ) and the International Union of Food Science and Technology ( IUFoST ), ISSN 0924-2244, Vol. 16, Nº. 1, 2005, págs. 79-84
Rudi F. Vogel, Michael G. Gänzle, Wolfgang Doster, Adriana Molina-Höppner
Applied and Environmental Microbiology, ISSN 0099-2240, Vol. 70, Nº 4, 2004, págs. 2013-2020
Maher Korakli, Michael G. Gänzle, Rudi F. Vogel, Markus Tieking, Matthias A. Ehrmann
Applied and Environmental Microbiology, ISSN 0099-2240, Vol. 69, Nº 2, 2003, págs. 945-952
Studies on the Mode of Action of Reutericyclin
Michael G. Gänzle, Rudi F. Vogel
Applied and Environmental Microbiology, ISSN 0099-2240, Vol. 69, Nº 2, 2003, págs. 1305-1307
Rudi F. Vogel, Antonio Delgado, Volker Stippl, Adriana Molina-Gutierrez, Michael G. Gänzle
Applied and Environmental Microbiology, ISSN 0099-2240, Vol. 68, Nº 9, 2002, págs. 4399-4406
Modeling of growth of Lactobacillus sanfranciscensis and Candida milleri in response to process
Michael G. Gänzle, Michaela Ehmann
Applied and Environmental Microbiology, ISSN 0099-2240, Vol. 64, Nº 7, 1998, págs. 2616-2623
Lactic Acid Bacteria in Cereal-Based Products
Michael G. Gänzle, H. Salovaara
Lactic Acid Bacteria: Microbiological and Functional Aspects / Gabriel Vinderola (ed. lit.), Arthur C. Ouwehand (ed. lit.), Seppo Salminen (ed. lit.), Atte von Wright (ed. lit.), 2019, ISBN 9780815366485, págs. 199-213
Esta página recoge referencias bibliográficas de materiales disponibles en los fondos de las Bibliotecas que participan en Dialnet. En ningún caso se trata de una página que recoja la producción bibliográfica de un autor de manera exhaustiva. Nos gustaría que los datos aparecieran de la manera más correcta posible, de manera que si detecta algún error en la información que facilitamos, puede hacernos llegar su Sugerencia / Errata.
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados