M. V. Gilabert-Escriva
págs. 1425-1431
Effect of nitrogen fertilisation on below-ground carbon allocation in lettuce
Y. Kuzyakov, S. V. Siniakina
págs. 1432-1441
W. Visessanguan, S. Benjakul
págs. 1442-1451
W. A. House, R. M. Welch
págs. 1452-1457
P. I. Uzo-Peters, J. O. Akingbala
págs. 1458-1464
A. O. Olorunda, I. A. Adeyemi, A. P. Adebiyi
págs. 1465-1471
M. F. Abbas, B. S. Fandi
págs. 1472-1476
T. Sultana, D. L. McNeill, G. P. Savage
págs. 1477-1482
págs. 1483-1486
H. K. Park, S. K. Han
págs. 1487-1489
R. C. Soliva-Fortuny
págs. 1490-1496
págs. 1497-1503
R. Piccaglia
págs. 1504-1509
M. L. R. del Castillo
págs. 1510-1515
Production and characterisation of enzymatically produced lauric acid esters of fructose
G. Sekeroglu, S. Fadiloglu
págs. 1516-1522
The preparation and physical characterisation of modified soybean polysaccharides
P. Fowler, C. A. S. Hill, Jeremy Tomkinson, J. Fang
págs. 1523-1527
Visualisation of starch granule morphologies using confocal scanning laser microscopy (CSLM)
F. van de Velde
págs. 1528-1536
The influence of eyespot resistance genes on baking quality and yields in wheat
E. Koen, M. Labuschagne
págs. 1537-1540
págs. 1541-1550
Production of dialysable and reduced iron by in-vitro digestion of chicken muscle protein fractions
D. Vattem, R. R. Mahoney, M. Diaz
págs. 1551-1555
T. P. Chendrimada
págs. 1556-1563
Chlorophyll disappearance and chlorophyllase activity during ripening of Capsicum annuum L fruits
M. L. Minquez-Mosquera, D. Hornero-Mendez
págs. 1564-1570
Formation of gamma-gluconolactone in a wine-like model system
J. C. Barbe, A. Bertrand
págs. 1571-1573
Insecticidal compounds from evodia rutaecarpa against Drosophila melanogaster
M. Miyazawa, Y. Ishikawa, J. Fujioka
págs. 1574-1578
A. O. Wheatley
págs. 1579-1583
B. Jamilah, S. Jinap, S. Nazamid, I. Yusep
págs. 1584-1592
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados