págs. 1-14
págs. 15-24
Taste and textural characters of mixtures of caftaric acid and Grape Reaction Product in model wine
Richard Gawel, Alex Schulkin, Paul A. Smith, Elizabeth J. Waters
págs. 25-30
Mª Belen Sanchez Martinez de Ilarduya, C. Sánchez Fernández, S. Garmón Lobato, M. Viloria Bernal, B. Abad García, L. A. Berrueta, B. Gallo
págs. 31-40
Protein concentration and bentonite requirement in Marlborough Sauvignon Blanc wines Authors
W.F. Hung, Roland Harrison, J. Morton, Michael C. T. Trought, Andrew Frost
págs. 41-50
Teresa Garde Cerdán, Rosa López Martín, Patrocinio Garijo Jiménez, Lucía González Arenzana, Ana Rosa Gutiérrez Viguera, Isabel López Alfaro, María Pilar Santamaría Aquilué
págs. 51-61
Rafael Apolinar Valiente, María Inmaculada Romero Cascales, P. Williams, María Encarnación Gómez Plaza, José María López Roca, José María Ros García, Thierry Doco
págs. 62-71
págs. 72-79
Martin P. Mendez Costabel, Kerry L. Wilkinson, Susan Bastian, Charlotte Jordans, Michael McCarthy, C.M. Ford, Nick K. Dokoozlian
págs. 80-90
págs. 91-99
Martin P. Mendez Costabel, Kerry L. Wilkinson, Susan Bastian, Charlotte Jordans, Michael McCarthy, C.M. Ford, Nick K. Dokoozlian
págs. 100-110
págs. 111-122
págs. 123-133
Jordi Luque Font, Georgina Elena Jiménez, Francesc García Figueres, J. Reyes, Gonçal Barrios i Sanroma, Javier Legorburu
págs. 134-143
Effect of hot-water treatment on grapevine viability, yield components and composition of must
David Gramaje, Fernando Mañas Jiménez, Mª Luisa Lerma Tobarra, Ramona María Muñoz Gómez, José García Jiménez, Josep Armengol
págs. 144-148
págs. 149-159
págs. 160-168
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados