pág. 17
Malotactic fermentation in barrels vs steel tanks
Pedro Miguel Izquierdo Cañas, Esteban García Romero, Adela Mena Morales
pág. 25
pág. 27
Integrated strategies to moderate the alcohol content of wines
Renata Ristic, Ana Hranilovic, Sijing Li, Rocco Longo, Duc-Truc Pham, Bora Qesja, Olaf J. Schelezki, Vladimir Jiranek
pág. 33
AWRI Report: A rose by another name: novel wine yeast that impact floral aromas
Toni Cordente, Mark Solomon, Peter Godden, Chris Curtin, Daniel L. Johnson
pág. 39
Investigating the potencial for resistance to grapevine trunk diseases
Mark Sosnowski, Matthew Ayres, Michael McCarthy, Trevor Wicks, Eileen S. Scott
pág. 41
pág. 47
David A. Hendrickson, Larry A. Lerno, Anna K. Hjelmeland, Susan E. Ebeler, Hildegarde Heymann, Karen L. Block, Charles Brenneman, Anita Oberholster
pág. 51
pág. 57
pág. 58
pág. 60
pág. 63
pág. 66
pág. 68
pág. 74
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados