págs. 159-169
págs. 170-178
págs. 179-188
págs. 189-196
págs. 197-205
Simone Giacosa, Fabrizio Torchio, Susana Río Segade, M. Giust, Diego Tomasi, Vincenzo Gerbi, Luca Rolle
págs. 206-214
págs. 215-221
págs. 222-229
págs. 222-229
Effect of the Cytokinin Forchlorfenuron on Tannin Content of Thompson Seedless Table Grapes
Itay Maoz, Askin Bahar, Tatiana Kaplunov, Yochanan Zutchi, Avinoam Daus, Susan Luriel, Amnon Lichter
págs. 230-237
Yolanda Ruiz García, José María López Roca, Ana Belén Bautista Ortín, Rocío Gil Muñoz, María Encarnación Gómez Plaza
págs. 238-243
Anna Schneider, Stefano Raimondi, Costantino Pirolo, Daniela Torello Marinoni, Paola Ruffa, Pasquale Venerito, Pierfederico La Notte
págs. 244-249
págs. 250-253
Periodic Aeration of Red Wine Compared to Microoxygenation at Production Scale
Felipe Laurie Gleisner, Sofía Salazar, M. Ignacia Campos, Alejandro Cáceres Mella, Álvaro Peña Neira
págs. 254-260
Modified Method for Producing Grapevine Plants in Controlled Environments
Tintu Baby, Bradleigh Hocking, Stephen Tyerman, Matthew Gilliham, Cassandra Collins
págs. 261-267
Stefano Poni, María Clara Merli, Eugenio Magnanini, Marco Galbignani, Fabio Bernizzoni, Alberto Vercesi, Matteo Gatti
págs. 268-276
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados