Instituciones
Periodo de publicación recogido
|
|
|
Z. Xiao, S. Liao, S. Y. Rogiers, Victor O. Sadras, Stephen Tyerman
Australian journal of grape and wine research, ISSN 1322-7130, Vol. 24, Nº 4, 2018, págs. 487-497
Luciano Caravia, Vinay Pagay, Cassandra Collins, Stephen Tyerman
Australian journal of grape and wine research, ISSN 1322-7130, Vol. 23, Nº 1, 2017, págs. 48-57
Kerry DeGaris, Rob R. Walker, Brian Loveys, Stephen Tyerman
Australian journal of grape and wine research, ISSN 1322-7130, Vol. 23, Nº 1, 2017, págs. 66-76
Luciano Caravia, Cassandra Collins, Paul R. Petrie, Stephen Tyerman
Australian journal of grape and wine research, ISSN 1322-7130, Vol. 22, Nº 3, 2016, págs. 422-437
Kerry DeGaris, Rob R. Walker, Brian Loveys, Stephen Tyerman
Australian journal of grape and wine research, ISSN 1322-7130, Vol. 22, Nº 2, 2016, págs. 296-306
Electrical impedance of Shiraz berries correlates with decreasing cell vitality during ripening
Luciano Caravia, Cassandra Collins, Stephen Tyerman
Australian journal of grape and wine research, ISSN 1322-7130, Vol. 21, Nº 3, 2015, págs. 430-438
Modified Method for Producing Grapevine Plants in Controlled Environments
Tintu Baby, Bradleigh Hocking, Stephen Tyerman, Matthew Gilliham, Cassandra Collins
American Journal of Enology and Viticulture, ISSN 0002-9254, Vol. 65, Nº 2, 2014, págs. 261-267
Sigfredo Fuentes, Carlos Poblete Echeverría, Samuel Orlando Ortega Farias, Stephen Tyerman, Roberta De Bei
Australian journal of grape and wine research, ISSN 1322-7130, Vol. 20, Nº 3, 2014, págs. 465-473
Is the Shiraz berry the bigest loser?: The double-edged sword of cell death in winegrapes
Stephen Tyerman, Sigfredo Fuentes, Cassandra Collins, Sue Bastian
Australian and New Zealand grapegrower and winemaker, ISSN 0727-3606, Nº 583, 2012, págs. 42-44
Non‐destructive measurement of grapevine water potential using near infrared spectroscopy
Roberta De Bei, Daniel Cozzolino, Wendy Sullivan, W.U. Cynkar, Sigfredo Fuentes, R.G. Dambergs, Joanne M. Pech, Stephen Tyerman
Australian journal of grape and wine research, ISSN 1322-7130, Vol. 17, Nº 1, 2011, págs. 62-71
Joanne Tilbrook, Lukasz Kotula, Ernst Steudle, Stephen Tyerman, Claudio Pardo, Wendy Sullivan
Australian journal of grape and wine research, ISSN 1322-7130, Vol. 10, Nº 3, 2004, págs. 170-181
Composition and synthesis of raphide crystals and druse crystals in berries of "Vitis vinifera" L. cv. Cabernet Sauvignon: Ascorbic acid as precursor for both oxalic and tartaric acids as revealed by radiolabelling studies
Seth DeBolt, Jim Hardie, Christopher Ford, Stephen Tyerman
Australian journal of grape and wine research, ISSN 1322-7130, Vol. 10, Nº 2, 2004, págs. 134-142
Esta página recoge referencias bibliográficas de materiales disponibles en los fondos de las Bibliotecas que participan en Dialnet. En ningún caso se trata de una página que recoja la producción bibliográfica de un autor de manera exhaustiva. Nos gustaría que los datos aparecieran de la manera más correcta posible, de manera que si detecta algún error en la información que facilitamos, puede hacernos llegar su Sugerencia / Errata.
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados