pág. 7
Study of the effects of dietary polyunsaturated fatty acids: molecular mechanisms involved in intestinal inflammation
Bianca Knoch, Matthew P.G. Barnett, Nicole C. Roy, Warren C. McNabb
págs. 8-21
págs. 22-27
Dietary fatty acids affecting hepatic metabolism and atherosclerosis: mechanisms unravelled using a proteomics approach
págs. 28-32
Recent advances in lipoprotein and atherosclerosis: a nutrigenomic approach
Sergio López Martín, Almudena Ortega Gómez, Lourdes María Varela Pérez, Beatriz Bermúdez Pulgarín, Francisco José García Muriana, Rocío Abia
págs. 33-40
The effect of using vegetable fat blend on some attributes of kashar cheese
Harun Kesenkas, Nayil Dinkçi, A. Kemal Seçkin, Özer Kinik, Siddik Gönç
págs. 41-47
págs. 48-54
págs. 55-67
Isabel Viera-Alcaide, Mónica Narváez Rivas, Isabel María Vicario Romero, E. Graciani Constante, Manuel León Camacho
págs. 68-76
págs. 77-81
págs. 82-88
págs. 89-95
Efecto de la refinación física sobre la calidad química y sensorial del aceite de coco
M. Torres González, Ofelia Angulo Guerrero, Rosa María Oliart Ros, L. A. Medina Juárez
págs. 96-101
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