Francesco G. Gatti, G. Fronza, C. Fuganti, M. Pinciroli, E. Brenna
págs. 7747-7751
págs. 7752-7758
págs. 7759-7762
págs. 7763-7767
Determination of Spherosomes from Lees Materials
A. Adachi, H. Hamamoto
págs. 7768-7770
Multicomponent Spectral Correlative Chromatography Applied to Complex Herbal Medicines
Y.-Z. Liang, Y. Hu
págs. 7771-7776
M. P. Aguilar Caballos, R. C. Rodriguez-Diaz
págs. 7777-7781
Authentication of the Origin of Vanillin Using Quantitative Natural Abundance ^1^3C NMR
E. J. Tenailleau
págs. 7782-7787
P. L. Weinert
págs. 7788-7792
F. Chen, P. J. Wan, X. Wang
págs. 7793-7797
págs. 7798-7803
The Development of Immunoassays to Identify and Quantify Species Source of Gum Arabic
A. Clutterbuck, H. E. Ireland
págs. 7804-7808
Rapid Fluorescence Screening Assay for Enrofloxacin and Tetracyclines in Chicken Muscle
M. J. Schneider
págs. 7809-7813
B. C. Campbell, J. H. Kim
págs. 7814-7821
Evaluation of Metal and Microbial Contamination in Botanical Supplements
P. Raman, L. C. Patino
págs. 7822-7827
Q. Chu, Y. Guan, L. Fu
págs. 7828-7833
L. P. Leong, S. P. Wong, G. Shui
págs. 7834-7841
J. Y. Kwon, P.-J. Park, J.-Y. Je
págs. 7842-7845
R. L. Prior, Xianli Wu, L. Gu
págs. 7846-7856
J.-H. Tak, H.-K. Kim, Y.-J. Ahn
págs. 7857-7861
N. S. Iacobellis, P. L. Cantore
págs. 7862-7866
págs. 7867-7871
Proteomics Analysis of Rat Brain Protein Modulations by Grape Seed Extract
J. Deshane, K. V. Sarikonda, L. Chaves
págs. 7872-7883
H. Corke, J. Xing, Y. Cai, M. Sun
págs. 7884-7890
Formation of Natural Indigo Derived from Woad (Isatis tinctoria L.) in Relation to Product Purity
P. Garcia-Macias
págs. 7891-7896
págs. 7897-7904
Chitin and Chitosan-Value-Added Products from Mushroom Waste
S. Zivanovic, F. A. Draughon, T. Wu
págs. 7905-7910
Further Insights into the Role of Methional and Phenylacetaldehyde in Lager Beer Flavor Stability
M. S. da Costa
págs. 7911-7917
H. Tamura, Y. Sone, M. Chida
págs. 7918-7924
V. Rizzo, F. Tomaselli
págs. 7925-7930
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados