págs. 19-20
págs. 21-25
págs. 27-30
págs. 31-33
págs. 34-36
págs. 42-44
págs. 49-50
págs. 52-53
A soil-plant-atmosphere approach to evaluate PRD on grapevines (Vitis Vinifera L. var Shiraz)
Marisa Collins, Jann Conroy, Sigfredo Fuentes, Georgina Kelley, Ruben Mora
págs. 54-57
PRD: a response to irrigation type or water level? A case- stydy in north-eastern
págs. 58-62
pág. 63
págs. 64-65
págs. 66-68
págs. 73-77
págs. 83-85
4f9, a new yeast for aromatic dry whites and aged-on-less wines
Lucia Guerin, Patrice Pellerin, Céline Bajard-Sparrow, A. Poulard
págs. 87-90
págs. 91-92
Fermentation to achieve desired wine styles.
Brett Sharpe, Michael McManus, Tony Bish, Ben Glaetzer, Phil Kerney, Matt Thomson
págs. 94-101
págs. 102-106
págs. 109-110
The new wine producer rebate: yours or the quaffers?
pág. 113
págs. 116-117
págs. 119-120
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados